Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 216 (5423)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tg. Jiu: Ponta a inaugurat blocurile ANL inundate în aprilie când mutarea locatarilor a fost amânată

Premierul Victor Ponta a participat, ieri, la Târgu Jiu, la inaugurarea unor blocuri ANL care în aprilie au fost inundate, din acest motiv mutarea chiriaşilor fiind atunci amânată, şi s-a declarat mulţumit de lucrări, spunând însă că va reveni pentru a vedea dacă drumul de acces a fost asfaltat.

Victor Ponta a fost primit cu aplauze de persoanele care s-au mutat, luni, în cele 160 de apartamente din blocurile ANL construite într-un cartier de la marginea oraşului, spunându-le că va reveni la Târgu Jiu, în perioada următoare, întrucât primarul municipiului, Florin Cârciumaru, i-a promis că va asfalta drumul de acces spre cartierul respectiv, care în prezent este acoperit cu pietriş.

Premierul a vizitat, împreună cu primarul din Târgu Jiu şi cu alţi reprezentanţi ai administraţiei locale, patru apartamente aflate la parterul unuia dintre blocurile nou construite.

Ponta s-a declarat mulţumit de felul în care arată locuinţele, spunând că folosirea geamurilor termopan pentru izolarea termică a locuinţelor este foarte bună.

"Important este să nu fie nici facturile foarte mari pentru că apoi nu or să mai aibă oamenii bani de chirie sau alte alea. E bună soluţia asta şi apartamentele arată foarte bine", a declarat Ponta, înainte de a pleca din noul cartier ANL.

Ponta a fost însoţit şi de directorul general al ANL, Dumitru Nancu, căruia i-a cerut să urgenteze procesul de vânzare a locuinţelor pe care statul le oferă în prezent spre chirie tinerilor.

Premierul a menţionat că banii încasaţi din vânzarea locuinţelor vor fi reinvestiţi în construirea altor blocuri ANL, care, ulterior, să fie puse în vânzare.

La Primăria TârguJiu există în prezent peste 2.000 de cereri pentru obţinerea unui apartament sau a unei garsoniere ANL cu chirie, unii dintre cei care, luni, au primit cheile unei astfel de locuinţe spunând că aveau cererile depuse la municipalitate chiar şi de zece ani.

La începutul lunii aprilie, parterul a patru blocuri ANL de la periferia municipiului Târgu Jiu, aflate în faza finală de construcţie, a fost inundat, după ce în zonă a plouat foarte mult, apa depăşind un metru.

Reprezentantul uneia dintre firmele implicate în lucrările de construcţie a celor patru blocuri, Gheorghe Păsărin, spunea atunci că blocurile au fost inundate, întrucât Primăria Târgu Jiu nu a reuşit să finalizeze lucrările de canalizare, zona în care imobilele au fost construite fiind mlăştinoasă.

Cele 160 de persoane ar fi trebuit să primească repartiţie pentru a se muta în blocurile ANL începând cu 1 mai, însă mutarea a fost amânată pentru ca autorităţile să finalizeze lucrările la reţeaua de canalizare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tg. Jiu: Ponta a inaugurat blocurile ANL inundate în aprilie când mutarea locatarilor a fost amânată.
 Vizualizări articol: 615 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tg. Jiu: Ponta a inaugurat blocurile ANL inundate în aprilie când mutarea locatarilor a fost amânată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei