Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 113 (5320)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vaslui: Copil de un an, găsit cu hipotermie pe un câmp, unde a dormit după ce a dispărut de acasă

 

Un copil în vârstă de un an şi trei luni, din localitatea vasluiană Cârtibaşi, a fost găsit în stare de hipotermie pe un câmp, duminică dimineaţă, unde a dormit pe timpul nopţii, după ce, lăsat nesupravegheat de către părinţii care au petrecut la un vecin, a dispărut de acasă.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, copilul a plecat de acasă în cursul serii de sâmbătă, fără ca ceilalţi trei fraţi ai sãi, cel mai mare având vârsta de zece ani, să îşi dea seama cã băieţelul dispăruse de la locuinţă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

De fapt, toţi cei patru copii au fost lăsaţi singuri de către părinţi, sâmbătă, în jurul orei 22.00, aceştia plecând să petreacă la un vecin din sat.

În momentul în care au revenit la domiciliu, în jurul orei 1.00, au constatat că fiul lor cel mai mic lipseşte, astfel că au sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa dispariţia.

Imediat, mai mulţi poliţişti au început căutările şi, după o noapte de căutări în întreaga zonă, l-au găsit pe băieţel dormind pe câmp, la aproximativ 700 de metri de casă.

"Imediat ce a fost găsit, s-a solicitat intervenţia unei ambulanţe, având în vedere că băieţelul dormise o noapte întreagă pe câmp. Poliţiştii vor continua cercetările în acest caz pentru a clarifica împrejurările exacte în care a dispărut minorul, urmând a fi sesizaţi şi reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului Vaslui", a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

În momentul în care a ajuns la intervenţie, echipajul medical al ambulanţei l-a găsit pe copil în stare de hipotermie, cu temperatura corpului de 34 de grade, băieţelul fiind transportat la Spitalul de Urgenţă Bârlad pentru îngrijiri medicale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vaslui: Copil de un an, găsit cu hipotermie pe un câmp, unde a dormit după ce a dispărut de acasă.
 Vizualizări articol: 484 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vaslui: Copil de un an, găsit cu hipotermie pe un câmp, unde a dormit după ce a dispărut de acasă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei