Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 apr 2011 - Anul XVI, nr. 98 (4696)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Peste 15.000 de turişti sunt aşteptaţi pe litoral de 1 Mai

Peste 15.000 de turişti sunt aşteptaţi anul acesta să petreacă minivacanţa de 1 Mai pe litoral, cei mai mulţi dintre aceştia alegând, ca în fiecare an, staţiunea Mamaia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Anul acesta aşteptăm să ajungă de 1 Mai la mare peste 15.000 de turişti, dar totul depinde de vreme. Şi se pare că vremea va fi frumoasă. Bineînţeles că marea majoritate a turiştilor vor alege, ca în fiecare an, Mamaia, dar alte mii de turişti vor merge şi în Vama Veche şi Costineşti”, a declarat, ieri, preşedintele Asociaţiei Litoral-Delta Dunării, Corina Martin.

Ea a mai afirmat că, dacă de Paşti litoralul bulgăresc a fost ales de cei mai mulţi turişti români, de 1 Mai lucrurile vor sta invers.

"De obicei pe litoralul românesc sunt mai mulţi turişti de 1 Mai decât pe cel bulgăresc. De Paşti este invers pentru că, în general, românul nu are tradiţie să vină pe litoral. Fie merge la o pensiune agroturistică într-o zonă montană, fie merge într-o altă ţară, care înseamnă şi litoralul bulgăresc. 1 Mai este oficial şi tradiţional momentul în care se dă semnalul sezonului pe litoralul nostru. Şi atunci de obicei ne luăm revanşa”, spune Corina Martin.

Ea a precizat că în toate staţiunile vor fi organizate pentru turişti concerte, se vor deschide cluburile şi vor exista şi alte modalităţi de distraţie.

Sub sloganul "O 9atitudine pe Litoralul Românesc - Tot ACASA e mai bine!”, lansat de Asociaţia Litoral-Delta Dunării, au fost pregătite o serie de evenimente pentru turiştii care vor alege să-şi petreacă minivacanţa de 1 Mai la mare.

Astfel, Primăria Constanţa va organiza, din 29 aprilie şi până pe 1 mai, zilnic, între orele 10.00 - 23.00, vis-a-vis de Hotel Rex din staţiunea Mamaia, Mix Music Evolution - Turneul 2011. Tot în Mamaia, pe plaja din nordul staţiunii, două corturi încălzite pe timpul nopţii vor găzdui 60 de ore de muzică. Pe scenă vor mixa DJ renumiţi: Sven Väth, Steve Lawler, Tania Vulcano, Markus Homm, Manuel Castro, Rosario Internullo, Adrian Eftimie, Pagal, Optick.

De asemenea, turiştii care vor merge în Mamaia vor putea opta şi pentru plimbări cu autocarele supraetajate ori cu telegondola.

La Năvodari, primăria oraşului va organiza, pe 1 Mai, în Tabăra Delfinul, o serbare câmpenească la care sunt aşteptate să participe peste 6.000 de persoane.

În cluburile din Vama Veche vor fi organizate concerte, în care vor evolua trupele E.M.I.L., Şuie Paparude, Discoballs, Ţapinarii, El Negro şi Luna Amară, iar în Costineşti, cu un nou concept de party marca Ring discotheque by Geo Da Silva, invitaţii speciali vor fi Buzdugan şi Morar, Bianca Drăguşan, Marina Dina, Plastik Funk, GeoDaSilva, Michael Star, George Punk, DJ Zet, DJ Westman.

În ceea ce priveşte tarifele la cazare, acestea sunt mai mici cu până la 10 la sută faţă de anul trecut, pornind de la 50 - 100 de lei de persoană pe noapte, la un hotel de două stele, şi ajungând la 2.400 de lei de persoană pentru două nopţi de cazare la un hotel de cinci stele.

Imediat după minivacanţa de 1 Mai va începe programul "Litoralul pentru Toţi”, ajuns la a patra ediţie, care se va desfăşura între 3 mai şi 14 iunie şi care va beneficia de reduceri considerabile la cazare. Astfel, preţurile pentru şase nopţi de cazare vor fi cuprinse între 179 de lei de persoană, la un hotel de o stea şi 549 de lei de persoană la un hotel de cinci stele.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 15.000 de turişti sunt aşteptaţi pe litoral de 1 Mai.
 Vizualizări articol: 609 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Peste 15.000 de turişti sunt aşteptaţi pe litoral de 1 Mai5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei