15 Mai



„Alchimie de bucătărie”
„Alchimie de bucătărie”

„Au depășit planul de colectare a fierului vechi”
Agenția de valorificări prin cooperație Rădăuți a colectat, în cursul primelor patru luni din acest an, însemnate cantități de materiale feroase și neferoase, care stăteau neutilizate prin diverse localități, expediindu-le fabricilor prelucrătoare și turnătoriilor din țară. Planul de colectare pe trimestrul I a fost realizat în procent de 390 la sută, iar pe luna aprilie a fost depășit cu 9 la sută”.
„Zori Noi”, Anul XI, nr. 2940, Suceava, Joi 9 mai 1957.
„Alchimie de bucătărie”
Se știe că în ospătării se poate servi mâncare caldă pînă la ora 22,00. Numai unitatea din Rădăuți face o excepție, în dezacord cu buna deservire. Începînd de la ora 18,00 se reprofilează în bufet unde se servesc băuturi. Uneori nici ora aceasta nu se respectă. Bucătăreasa, grăbită, încuie mîncarea în cămară. Prin nu știm ce alchimie de bucătărie, meniul devine «proaspăt» a doua zi”.
„Zori Noi”, Anul XXI, nr. 6038, Suceava, Duminică 14 mai 1967.



Recomandări