Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 mar 2012 - Anul XVII, nr. 53 (4958)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Petru Carcalete a fost demis de la conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava

Luni, 5 Martie 2012 (18:06:19)

Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, Petru Carcalete, a fost demis din această funcţie. Decizia a fost luată de ministrul Educaţiei, Cătălin Ovidiu Baba, care a semnat în cursul zilei de luni ordinul de demitere a lui Petru Carcalete de la conducerea învăţământului sucevean. De precizat că demiterea lui Carcalete din funcţia de inspector-şef al IŞJ Suceava a avut loc la câteva ore după ce acesta a anunţat că s-a înscris în PNL. Fost membru al PD-L, Petru Carcalete a ocupat funcţia de şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava începând din anul 2005. Contactat după ce a fost demis din funcţie, Petru Carcalete nu a răspuns la telefon.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Petru Carcalete a fost demis de la conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava.
 Vizualizări articol: 941 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Petru Carcalete a fost demis de la conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 5 mar 2012, 19:00:30
A mai scapat invatamintul de un retardat. Poate gaseste un loc de munca la curatat canalele.
1.1  RE: Comentariu trimis de
( 5 mar 2012, 19:57:35
La cati bani a facut ca sef al inspectoratului nu mai are nevoie de nici un loc de munca, isi poate permite sa traiasca linistit si pe picior mare pana la adanci batranete... Jegosul! Si acum mai are pretentii la primaria Radauti... Nu te-ai saturat de furat, gunoiule? Pentru gestul celor de la PNL de a-l reprimi pe jegul asta in partid, si pe deasupra il mai si propun candidat la primarie, le doresc sa-si ia multa m.w.i.e la alegeri si sa stea in opozitie inca 4 ani!
1.2  RE: Comentariu trimis de
( 5 mar 2012, 21:18:25
La cate zoaie ai in gusa mai pupincurist de matelot ai spurcat netul.
Tu vorbesti de furat lingaule? Intreaba-ti idolul ce-a facut cu bugetul Radautiului? L-a lasat in Caraibe, in Alaska in SUA, in Grecia... si lista poate continua, pe haine de fima, tablete de ultima generatie, bijuterii cumparate in nesfarsite concedii. A venit la primarie ca sa traiasca pe picior mare nu sa faca ceva pentru Radauti. In doare in cot pe retardat de Radauti si radautini. Pentru matelot primaria=vaca de muls.
1.3  RE: Comentariu trimis de
( 5 mar 2012, 22:26:06
Daca esti prost de ce tii neaparat sa vada si altii? Unde m-ai vazut pe mine,jegosule, ca sunt "pupincurist de matelot"? Ma doare-n p.w.l.a ce a facut piticul porno de Radauti cu bugetul vostru, l-ati votat, acuma lingeti-l sub coada! Daca intrai mai des pe acest forum vedeai ca l-am injurat pe olarica mult mai mult decat pe gunoiul de carcalici! Apropos: belesti carcaliciul, ass hole ce esti!
2.   Comentariu trimis de
( 6 mar 2012, 06:43:48
Ca om este un zero. Ca profesor, nu știu. Dar ca inspector a fost, și sper că nu va mai fi, un j.e.g.o.s, avid de bani. Se comporta cu profesorii asemenea unui vătaf. Rădăuțenii ar fi niște dobi... dacă-l aleg primar. Dumnezeu are grijă de toți, pe rând. Pentru PNL o bilă neagră. Respect pentru ce a făcut domnul Flutur pentru Bucovina

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei