Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 apr 2013 - Anul XVIII, nr. 94 (5301)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Partidul Noua Republică are filială în judeţul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Partidul Noua Republică, una dintre cele mai noi formaţiuni politice din România, are  filială în judeţul Suceava. Înfiinţarea Organizaţiei Judeţene Suceava a Partidului Noua Republică a avut loc în prezenţa liderului naţional al formaţiunii, Mihai Neamţu, şi a secretarului general, Cazimir Ţino. În urma Adunării Generale a membrilor şi simpatizanţilor Partidului Noii Republici Suceava, preşedinţia organizaţiei judeţene a fost preluată de către Vlad Leonard.

Acesta a ţinut să precizeze că după consultarea liderilor comunităţilor creştine, Filiala Noua Republică Suceava respinge categoric orice încercare a premierului Victor Ponta, a liderului Partidului Verde, Remus Cernea, sau a preşedintelui PNL, Crin Antonescu, de a relativiza demnitatea socială şi caracterul sacru al instituţiei familiei.

„Noua Republică cere introducerea în noua Constituţie a definiţiei familiei ca uniunea exclusivă dintre un bărbat şi o femeie. Statul are obligaţia să protejeze şi să asigure viitorul naţiunii române prin politici de natalitate responsabilă, lăsând în grija comunităţilor naturale, respectiv familia, şcoala sau biserica, responsabilitatea creşterii copiilor. Cuplurile homosexuale, cărora Remus Cernea le doreşte recunoaşterea juridică, sunt, prin definiţie, opuse unei culturi a vieţii şi ideii de reproducere naturală”, a declarat Vlad Leonard. El a adăugat că actuala criză prin care trece România în momentul de faţă nu este doar una material-economică, ci şi una morală, agravată de cinism, vulgaritate şi inversarea valorilor.

 

Mihai Neamţu: Partidul Noua Republică s-a născut din dragoste, şi nu din viol sau incest

La rândul său, liderul Partidului Noua Republică, Mihai Neamţu, a ţinut să precizeze că această formaţiune politică este singura alternativă viabilă la actuala clasă politică din România. Mihai Neamţu a explicat că partidul pe care îl conduce are deja reprezentare parlamentară, având un senator, şi este singurul partid din România care a primit invitaţia să intre în familia conservatorilor europeni. „Noua Republică este singurul partid născut, iar nu făcut. Este singurul partid care nu s-a născut dintr-un viol, precum FSN-ul lui Ion Iliescu, încă părintele spiritual al PSD. De asemenea, Noua Republică nu s-a născut nici dintr-un incest, respectiv din concubinajul împotriva naturii dintre stânga şi dreapta pe care o vedem astăzi în interiorul USL. Noua Republică s-a născut din dragostea sinceră pentru poporul român”, a ţinut să mai precizeze Mihai Neamţu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Partidul Noua Republică are filială în judeţul Suceava.
 Vizualizări articol: 1591 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 4 voturi
Partidul Noua Republică are filială în judeţul Suceava3.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei