Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 dec 2012 - Anul XVII, nr. 286 (5191)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Întâlnire electorală

Gheorghe Flutur este preocupat de soarta comercianţilor din Bazarul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul democrat-liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, care candidează din partea ARD pentru funcţia de senator în  Colegiul nr. 2 Suceava, s-a întâlnit cu comercianţii din Bazarul sucevean, afirmând că este preocupat de soarta acestora şi de condiţiile în care îşi desfăşoară activitatea. În cadrul întâlnirii din Bazarul Sucevei au fost aduse în discuţie mai multe probleme, cum ar fi îmbunătățirea condițiilor din acest centru comercial, în special pe perioada rece a anului, prin realizarea de lucrări de modernizare pentru îmbunătățirea încălzirii spaţiilor. Gheorghe Flutur a ţinut să precizeze că sucevenii care îşi desfăşoară activitatea în Bazar îşi doresc să fie reglementate în mod clar prevederile legale cu privire la contribuţiile la asigurările de sănătate. Flutur a subliniat că o parte din aceste probleme vor fi analizate împreună cu Primăria Sucevei, iar o parte sunt de competenţa altor instituții ale statului, urmând ca după campania electorală să se discute concret şi în detaliu modul de soluționare a lor.

Gheorghe Flutur s-a declarat preocupat de soarta Bazarului din Suceava, precizând că înainte de toate aici este vorba despre o mare problemă socială, pentru mulţi suceveni acest centru comercial reprezentând singura sursă de venit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur este preocupat de soarta comercianţilor din Bazarul Sucevei.
 Vizualizări articol: 1196 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
Gheorghe Flutur este preocupat de soarta comercianţilor din Bazarul Sucevei2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   La ce candideaza domnul Flutur? trimis de
( 6 dec 2012, 14:30:21
Zilele trecute vorbea de stradutele din G.Enescu si de cainii vagabonzii.Acuma vorbeste de incalzirea bazarulu.Domnul Flutur candideaza la functia de primar?
2.   Platim dupa PDL trimis de
( 6 dec 2012, 14:40:24
*CJ Suceava trebuie sa inapoieze 2,58 de milioane de lei din proiectele finanţate cu fonduri europene datorita unor nereguli in cadrul licitatiilor. Este vorba de contracte încheiate în perioada 2008-2011.
*La fostul Consiliu Judetean Suceava în perioada 2009-2010 un număr de cinci studii de fezabilitate în valoare 1.751.519 lei au fost comandate, realizate şi achitate furnizorilor .Dar apoi aceste SF-uri au fost aruncate in sertate si nu s-au continuat obiectivele de investitii.
*Fostul CJ Suceava a efectuat plăţi nelegale în sumă de 1.832.063 lei, reprezentând indemnizaţie de dispozitiv în procent de 25%, aplicat asupra salariului de bază brut .
*Au mai fost efectuate cheltuieli fără bază legală reprezentând cursuri de specializare profesională, care nu au legătură cu domeniul în care beneficiarii îşi desfăşoară activitatea.(Curtea de Conturi).

2.1  RE: Platim dupa PDL trimis de
( 6 dec 2012, 16:25:13
♫♪♫ Minte-maa, Minte-ma Frumoos...♫♪♫
3.   Licitatii defectuase la fostul CJ trimis de
( 6 dec 2012, 14:58:04
*Modernizare DJ 174 Vatra Dornei - Şaru Dornei - Panaci, Asocierea SC Con Bucovina SA –SC Cominco SA –SC Eurostrade Corectia aplicata :418.375 ron. Motive acordare corectii:s-a apreciat ca lucrarile suplimentare ce au facut obiectul actului adtional nr.2 nu sunt cu caracter imprevizibil.
*DJ208 Dolhasca Probota ; Executant SC Argecom SA Pitesti ;corectii aplicate 212.406 ron ;motivare corectie:s-a apreciat ca nejustificata cresterea valorii contractuului de executie prin incheierea actului aditional nr.1

3.1  RE: Licitatii defectuase la fostul CJ trimis de
( 6 dec 2012, 16:26:38
♫♪♫ Minte-maa, Minte-ma Frumoos...♫♪♫
4.   Comentariu trimis de
( 6 dec 2012, 16:04:59
si de aici se vede care a fost preocuparea membrilor pdl in guvernarea ce a trecut.nu i/a interesat soarta oamenilor care muncesc si isi platesc taxele si impozitele la stat in mod corect ci pe cea a unor grupuri restranse de oameni care inseala si fura statul cat poate de mult.se stie ca bazarul este locul unde se comite cea mai mare evaziune fiscala din tot judetul si poate din toata Moldova.poate dupa acest criteriu sigur capitala regiunii at trebui sa fie la Suceava.halal preocupari de om care se vrea in
parlament ,acolo unde se elaboreaza cadrul legislativ pentru intreaga tara.
5.   REALIZARI EPOCA DE AUR PDL trimis de
( 6 dec 2012, 18:44:13
Din 2009, s-au pierdut în judeţul Suceava 18.000 de locuri de muncă
Suceava e pe primul loc in tara datornici in banci
Suceava e pe ultimul loc in tara ca salar mediu 1080 ron
Suceava nu are cinematograf,teatru,filarmonic
Din 280 de strazi s-au asfaltat 36 strazi
In Obcine s-a asfaltat 6% din suprafata strazilor.

6.   Eroare maxima trimis de
( 6 dec 2012, 20:44:01
Domnule Radu (inca al mamei, dupa cum te declari!) imi pare rau pentru dumneata dar se vede clar, de pe luna, ca esti la furat si, in disperare de cauza, te bagi in seama la toate articolele si comentezi pro - USL, esti vpe langa, ca de obicei...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei