Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 mai 2008 - Anul XIII, nr. 114 (3795)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Critici

Liberalii susţin că Lungu minte în legătură cu fluidizarea traficului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Candidatul PNL pentru Primăria Suceava, Angela Zarojanu, precum şi candidatul pentru Consiliul Local Mihai Steiciuc au anunţat că proiectul prezentat de actualul edil al Sucevei, Ion Lungu, privind fluidizarea traficului în municipiu nu îi aparţine, acesta aparţinând liberalilor.

„Ion Lungu, primarul ilegal al Sucevei, minte şi fură din nou. Iar de data aceasta este vorba despre acest studiu de soluţii pentru fluidizarea traficului din Suceava”, a declarat vicepreşedintele PNL Suceava, Mihai Steiciuc. Acesta a arătat că el a fost cel care a încercat, în ultimii patru ani, să-l convingă pe primarul Ion Lungu că în Suceava este nevoie de un studiu pentru fluidizarea traficului.

„Ion Lungu nu a luat în considerare aceste solicitări. Iar după ce am reuşit, cu ajutorul colegilor din Consiliul Local şi împotriva lui, să promovăm un proiect de hotărâre în acest sens, acum vine şi se laudă cu marea lui realizare, adică intenţia de a face acest studiu de fluidizare”, a subliniat Steiciuc.

În opinia acestuia, modul în care Ion Lungu a prezentat acest proiect ca fiind al lui reprezintă un nou exemplu de iniţiativă care a aparţinut liberalilor, dar care acum este „furată” de Ion Lungu.

„Trădătorul Ion Lungu nu are dreptul moral să folosească proiectele şi realizările noastre. Oricum proiectele liberale nu pot fi duse la îndeplinire decât de echipa liberală, aşa cum s-a întâmplat şi în ultimii patru ani. Echipa liberală este în PNL, alături de Angela Zarojanu”, a încheiat vicepreşedintele liberalilor suceveni.

 

Zarojanu acuză graba cu care se organizează licitaţia pentru acest studiu

În ceea ce o priveşte pe Angela Zarojanu, aceasta a reclamat graba cu care primarul Ion Lungu a decis să se realizeze licitaţia pentru realizarea studiului de fluidizare a traficului.

Zarojanu a spus că potrivit unei dispoziţii a primarului Ion Lungu, licitaţia ar urma să se desfăşoare pe data de 17 iunie a.c..

„Vreau să verific dacă această dispoziţie de primar va fi valabilă şi pentru perioada când va fi aleasă o altă conducere la Primăriei Suceava. Mi-am pus un foarte mare semn de întrebare privind graba cu care se dă în lucru acest studiu de circulaţie, în această perioadă de campanie electorală”, a declarat Angela Zarojanu.

Ea a adăugat că tot în grabă a fost dat în folosinţă şi sediul Primăriei Suceava din cartierul Burdujeni. Candidatul PNL pentru Primăria Suceava a arătat că în acest sediu funcţionează mai multe servicii din cadrul primăriei, însă cele cu adevărat importante pentru locuitorii acestui cartier lipsesc cu desăvârşire. Zarojanu a făcut referire la lipsa unor birouri pentru registratură, taxe şi impozite locale sau pentru audienţe.

„Domnul Ion Lungu vrea să manipuleze populaţia cu această inaugurare a sediului primăriei din Burdujeni. Pe lângă faptul că în noul sediul nu  funcţionează serviciile menţionate anterior, trebuie spus că domnul Lungu nu a luat în considerare şi ceea ce s-a stabilit în urma propunerii consilierilor liberali, şi anume înfiinţarea unei săli de festivităţi şi de conferinţe”, a mai spus Angela Zarojanu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii susţin că Lungu minte în legătură cu fluidizarea traficului.
 Vizualizări articol: 1078 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Liberalii susţin că Lungu minte în legătură cu fluidizarea traficului5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Clanul LUNGU din PRIMARIA SV. trimis de
(17 mai 2008, 12:23:49
DE CE NU SE LEAGA NIMENI DE ACESTI 3 AFACERISTI DIN PRIMARIE - LUNGU , CIUTAC SI FLORISTEANU -
1.1  RE: Clanul LUNGU din PRIMARIA SV. trimis de
(17 mai 2008, 14:21:04
De Ciutac si Floristeanu nu se leaga nimeni pentru ca multi sunt acei care prin masinatiunile lor au capatat terenuri bune. Pai ce vreti sa-si muste mana unul altuia????? Asteapta acum viitorul primar sa vada daca pot ramane ,sau li s-a sfarsit cu bunastarea. Oricum acestia nu merita decat un loc la carcera sau decapitati.
1.2  RE: Clanul LUNGU din PRIMARIA SV. trimis de
(18 mai 2008, 20:09:05
Am incercat odata 2 ore sa intru in direct , dar suna ocupat,
2.   Cine va-mpiedica? trimis de
(17 mai 2008, 13:20:17
Tot felul de conferinte de presa isi au rolul lor, dar cine va-mpiedica sa organizati, sa provocati confruntari cu domnul Lungu si cu ceilalti candidati la televiziunile locale? Spatiul media va sta la dispozitie, dati-i drumul la confruntari in direct, sa va spuneti unul altuia in fata ceeace, pana acum ati transmis prin altii! Asa, creati impresia ca va e frica unuia de altul, iar acest lucru e valabil si la ceilalti candidati de la primarii si de la consiliul judetean!
3.   Cumnatii trimis de
(17 mai 2008, 13:54:15
Cumnatii Sterciuc si Angela...lupta si lupta pentru ciolan.
3.1  RE: Cumnatii trimis de
(17 mai 2008, 18:28:54
:)))))))))))))Prieteneii stiu.....
3.2  RE: Cumnatii trimis de
(17 mai 2008, 21:36:13
maimutza urita si agresiva este subprodusul ucraineanului cu aer de nespalat,sunt in tira de mult si au multe mirlanii facute impreuna.trebuie indepartati de urgenta!
3.3  RE: Cumnatii trimis de
(18 mai 2008, 04:05:54
Bebe, bg miash pewla in sufletul si inima metii din nou. Si nu uita ca iti ft toata familia, bg miash pewla in **** si familia ta. Te tog respectuos sa nu mai jignesti candidatii liberali. Si nu uita ca maicata e o korva penala rupta de toata gara suceava si campulung, si retur.
4.   Pt. primar trimis de
(17 mai 2008, 14:24:44
D-le Lungu multe proiecte ati gonit din Suceava. De ce??? Nu v-a iesit pasenta, sau nu v-ati inteles la pret??? D-le Lungu a conduce un oras nu este totuna cu targuiala de la piata.
5.   Sucevenii stiu cine-i Lungu, PD-Latrau de frunte trimis de
(17 mai 2008, 20:07:37
Principalul "proiect" al PD-Latrailor este sa-l dea jos pe Marza si sa ajunga un fascist la conducerea CJ, altceva nu stiu, nu-i duce ghighilicea cu tot sprijinul de la centru. Primaria Suceava va fi castigata de doamna Zorojanu iar d-l Marza il bate la scor pe Fluturas. Sucevenii stiu de ce.
6.   Sucevenii stiu cine-i Lungu, PD-Latrau de frunte trimis de
(17 mai 2008, 20:08:32
Principalul "proiect" al PD-Latrailor este sa-l dea jos pe Marza si sa ajunga un fascist la conducerea CJ, altceva nu stiu, nu-i duce ghighilicea cu tot sprijinul de la centru. Primaria Suceava va fi castigata de doamna Zorojanu iar d-l Marza il bate la scor pe Fluturas. Sucevenii stiu de ce.
6.1  RE: Sucevenii stiu cine-i Lungu, PD-Latrau de frunte trimis de
(17 mai 2008, 23:39:28
Frunza verde de cicoare

Nici in pi*da nu ma doare

Gabriela-i cea mai tare!!!!!

LA NOI SE VOTEAZA PD-L!

LA NOI SE VOTEAZA PD-L!

LA NOI SE VOTEAZA PD-L!
7.   Aaa trimis de
(18 mai 2008, 04:06:57
Gabriela nu uita, tralalalala. Dispari de pe forum.
8.   Pentru AAA....si ceilalti.... trimis de
(18 mai 2008, 11:19:11
Asta urmariti ...:)))))Nu veti reusi,pentru ca nu sunteti oameni de calitate,care sa aiba ceva de spus.

RUSINE SA VA FIE PSD-istilor pentru ca intrati cu pseudonimul meu GABRIELA si scrieti toate porcariile.Electoratul va va sanctiona pe 01.06.2008!

Se va produce schimbarea,in mod democratic!!!!

Felicitari colegilor din PD-L pentru campania curata pe care o duc!!!!!
9.   Striciuc muiuc trimis de
(19 mai 2008, 16:09:36
ba steiciuce, dar de ce nu spui ca tot a ta este si actiunea de a i se elibera cetificatul de urbanisim fosilei de la psd, acest monument de prostie numit jennnnyy mandache, pentru ridicarea megahotelului de la intrare in Suceava dinspre Falticeni? (vitica a mai si declarat ca a depus documentatia pe 25 DECEMBRIE - in acea zi, pt cine are galben pe un ochi si rosu pe celalalt, este sarbatoare crestina si legala - CRACIUNUL - in acea zi nu se lucreaza la PRIMARIE)

Si mai vii cu baliverne din astea bai nesimtitule. SA-TI FIE RUSINE STEICIUC SI MARS LA MATA ACASA ! JOS LABELE DE PE SUCEAVA!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei