Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 feb 2020 - Anul XXV, nr. 48 (7353)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Clipe de coșmar

Bătrână prinsă sub roțile autobuzului din care coborâse

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un groaznic accident rutier s-a petrecut ieri dimineață, în jurul orei 10.30, în stația de autobuz de la Policlinică, în municipiul Suceava. O bătrână în vârstă de 84 de ani a căzut sub autobuzul de transport public local din care abia coborâse. Femeia a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean Suceava, cu leziuni prin strivire la ambele picioare, fiind băgată în sala de operație.

Din cercetările poliției rezultă că șoferul autobuzului, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Șcheia, conducea autobuzul Irisbus al societății de transport public local pe direcția Centru spre Areni, iar la plecarea de pe loc din stația transport public de persoane Policlinică nu a respectat obligațiile de a aștepta toți pasagerii să coboare și de a pleca cu ușile închise. Bătrâna a dat să coboare târziu, chiar în timp ce șoferul pleca de pe loc, s-a dezechilibrat și a căzut, ajungând cu picioarele sub autobuz. Șoferul a oprit după câțiva metri, însă prea târziu pentru a evita cumplitul accident. 
Bătrâna a fost călcată cu puntea din spate a autobuzului la nivelul membrelor inferioare, rezultă din cercetările poliției.

Șoferul a fost verificat cu etilotestul, rezultând alcoolemie 0. 
Cercetările sunt continuate de Biroul Rutier Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

 

Bătrâna are leziuni cumplite, dar a fost stabilizată

Femeia în vârstă de 84 de ani a ajuns în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava cu un traumatism complex produs prin strivire și smulgere la ambele picioare, cu „dezmănușarea părților moi, de la nivelul gleznei până la baza degetelor”. Medicii au mai constatat multiple fracturi la nivelul oaselor degetelor de la ambele picioare. S-a intervenit chirurgical, cu toaletă chirurgicală primară, reconstrucția pielii și oaselor din zonele afectate.

În ceea ce privește viabilitatea structurilor reconstruite, prognosticul medicilor este rezervat. Purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Mircea Macovei, a declarat că pacienta necesită supraveghere în compartimentul de chirurgie plastică pentru urmărirea evoluției, depistării eventualelor complicații și reintervenție chirurgicală, dacă se impune. Dr. Macovei a mai spus că, după intervenție, pacienta era stabilă, conștientă și cu o stare generală bună.

 

Șoferul este în stare de șoc și a primit câteva zile libere 

Directorul societății de Transport Public Local (TPL), Darie Romaniuc, a declarat că șoferul a greșit fără îndoială pentru că a plecat înainte de a se asigura că toate ușile sunt închise, iar asta nu avea voie să se întâmple, dar este de părere că și bătrâna a greșit pentru că nu trebuia să forțeze coborârea.  

„E regretabil ce s-a întâmplat, șoferul este în stare de șoc, a fost retras imediat de pe curse, pentru că nu mai era în stare să conducă. Am decis să îi dăm câteva zile libere”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrână prinsă sub roțile autobuzului din care coborâse.
 Vizualizări articol: 3796 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Bătrână prinsă sub roțile autobuzului din care coborâse3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei