Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 93 (6803)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Inconștiență

Șofer pericol public, cu o alcoolemie de 1,41 mg/l, surprins circulând haotic pe drum

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un șofer în stare avansată de ebrietate, care conducea mașina haotic pe un drum național din județ, a fost surprins în imagini video de un participant la trafic, care a sunat la 112 și a cerut ajutorul polițiștilor.

Gravul incident s-a petrecut marți după-amiază, în jurul orei 15.30, când polițiștii Secției de Poliție Rurală Vadu Moldovei au fost anunțați că un autoturism Dacia Logan de culoare roșie se deplasează haotic, în zigzag, pe drumul european E 85, în zona comunei Fântâna Mare. Cei care au reușit să filmeze imaginile cu autoturismul care circula periculos, pendulând stânga dreapta, uneori părăsind șoseaua spre șanțul din dreapta, precum și alți participanți la trafic îngroziți de modul de deplasare a mașinii, au sunat imediat la 112. Autoturismul a fost filmat începând din zona benzinăriei Lukoil de la Spătărești și până la intersecția spre Udești, în zona cunoscută sub numele de ”la fântână”. În scurt timp, autoturismul Dacia Logan de culoare roșie, cu semnalmentele transmise de șoferi, a fost oprit pe raza aceleiași comune, la volan fiind identificat Ion Filote, un bărbat de 57 de ani din municipiul Rădăuți. Bărbatul mirosea puternic a alcool, polițiștii procedând la testarea acestuia cu aparatul etilotest. Valoarea înregistrată de aparat a fost de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, deloc de mirare dacă observăm din filmare modul în care se deplasa mașina, reprezentând un mare risc pentru participanții la traficul rutier. Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Fălticeni, unde i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. El este cercetat acum în cadrul unui dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șofer pericol public, cu o alcoolemie de 1,41 mg/l, surprins circulând haotic pe drum.
 Vizualizări articol: 4097 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șofer pericol public, cu o alcoolemie de 1,41 mg/l, surprins circulând haotic pe drum0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Clătite de griș (de post) Mai mult turtițe moi și dantelate decât clătite așa cum le știm noi, acestea sunt însă gustoase, economice si ușor de făcut. În plus, sunt de post și se pot face fie dulci fie sărate.Avem nevoie de:2 căni de griș, 2 căni de făină... Citeşte