Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 aug 2017 - Anul XXII, nr. 185 (6601)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Cu viteză

Un fost poliţist de frontieră şi-a pierdut viaţa într-un grav accident petrecut la Brodina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un grav accident de circulaţie petrecut joi dimineaţă în satul Paltinu din comuna Brodina a curmat viaţa unui bărbat de 51 de ani din satul Lupcina. Bărbatul, fost poliţist de frontieră la Sectorul Poliţiei de Frontieră Brodina, se afla la volanul unui autoturism pe drumul proaspăt asfaltat, care leagă comuna Brodina de Ulma. La un moment dat, a intrat în depăşire şi s-a izbit frontal cu autoturismul într-o autoutilitară care circula regulamentar din sens invers. În urma impactului puternic, bărbatul aflat la volan a fost grav rănit, rănite uşor fiind şi cele două femei care se mai aflau în autoturism. Fiind în stare de inconştienţă, bărbatul a fost resuscitat de un echipaj SMURD sosit la faţa locului, însă, din păcate, nu a mai putut fi salvat.

 

Viteza excesivă şi neatenţia i-au curmat viaţa celui de la volan

Vasile Marocico conducea joi dimineaţă, în jurul orei 11.30, un autoturism Saab cu volanul pe partea dreaptă pe un sector de drum drept şi proaspăt asfaltat al DJ  209G. Din cercetările făcute de poliţişti, acesta avea o viteză destul de mare în momentul în care a intrat într-o depăşire, într-o curbă la dreapta, fără a se asigura corespunzător. În momentul în care a pătruns pe contrasens, autoturismul condus de bărbat, în care mai erau soţia sa, pe scaunul din faţă, şi o altă femeie, pe bancheta din spate, nu a mai putut evita o autoutilitară încărcată cu porci, care venea regulamentar din sens invers, intrând în coliziune frontală cu aceasta. În urma impactului, bărbatul a rămas în stare de inconştienţă între fiarele maşinii, fiind scos cu greu de oamenii care au încercat să-i dea o mână de ajutor. Un echipaj SMURD a ajuns în scurt timp la faţa locului, începând manevrele de resuscitare a bărbatului. În ciuda eforturilor făcute de paramedici, bărbatul de 51 de ani nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decedat. Șoferul autoutilitarei implicate în accident a avut şi el nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la spital, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral şi plagă contuză parietală stânga. Rănite uşor au fost şi cele două femei din autoturism, soţia celui aflat la volan fiind diagnosticată de medici cu contuzie toraco-abdominală.

Vasile Marocico fusese poliţist de frontieră, însă din cauza unor probleme cu legea fusese suspendat din activitatea de poliţist şi pus la dispoziţie. El fusese condamnat în primăvara acestui an la o pedeapsă de 3 ani şi 4 luni de închisoare de Judecătoria Rădăuţi, pentru comiterea infracţiunii de contrabandă calificată. Întrucât decizia instanţei nu era definitivă, bărbatul a contestat măsura, care este în rejudecare la o instanţă superioară. Corpul neînsufleţit a fost preluat şi transportat la morga spitalului din Rădăuţi, unde urmează a i se face necropsia. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, continuând cercetările până la elucidarea completă a circumstanţelor în care a avut loc accidentul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un fost poliţist de frontieră şi-a pierdut viaţa într-un grav accident petrecut la Brodina.
 Vizualizări articol: 7227 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un fost poliţist de frontieră şi-a pierdut viaţa într-un grav accident petrecut la Brodina0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Avem încă multe de învățat. trimis de
(25 aug 2017, 08:39:45
Chiar din asemenea evenimente, noi cei rămași în viață, avem multe de învățat.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei