Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 iul 2017 - Anul XXII, nr. 149 (6565)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Sălbăticie

Femeia violată în grup la Adâncata, victima vecinilor, unii dintre ei şi rude prin alianţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Cazul de viol în grup de la Adâncata şochează de la un capăt la altul, atât prin prisma violenţei şi sălbăticiei de care au dat dovadă autorii, dar şi din alte considerente despre care reporterii Monitorul de Suceava au aflat după ce s-au deplasat la Adâncata:  autorii sunt vecini cu victima, ba, mai mult, doi dintre ei sunt şi rude prin alianţă cu aceasta. Șocant este şi că fapta a fost comisă într-o zonă circulată, casa victimei fiind la marginea DN 29A, iar vecinii fie nu au auzit nimic, fie, dacă au auzit, nu au ieşit din case.

 

Victima, transformată în ţap ispăşitor

Femeia în vârstă de 38 de ani, din Adâncata, mamă a doi copii, care sunt daţi însă în plasament, a fost violată în noaptea de 29 spre 30 iunie. Din scenariul conturat de anchetatori a rezultat că femeia a fost urmărită în timp ce mergea de la un magazin spre casă şi luată cu forţa din curtea locuinţei. Femeia a fost dusă într-un loc izolat, în pădurea din apropiere, unde a fost violată. Casa victimei este imediat după indicatorul de intrare în Adâncata, la intersecţia cu drumul spre Feteşti, iar pădurea este peste drum de casă.

Ieri, poliţiştii monitorizau zona, în căutarea celui de-al cincilea suspect din acest caz, care este fugar.

Tatăl său, Ionel Onofrei, are un fiu deja după gratii, arestat pentru viol, şi unul fugar.

„Ea singură a zis (n.r. femeia violată) că nu îi reclamă pentru sex, dar că de ce au bătut-o.... alţii au bătut-o, nu băieţii mei, dar automat intră toţi care au fost acolo”, este declaraţia şocantă a tatălui celor doi. De altfel, multă lume din sat arată cu degetul şi spre femeie, pe care unii o văd la fel de vinovată ca pe autori. Pare incredibil, dar aceasta este realitatea.

 

Tatăl face apel la fiu să se predea

După ce a fost violată, femeia în vârstă de 38 de ani a fugit din pădure, profitând de starea de ebrietate a autorilor, ajungând acasă în pielea goală şi cu leziuni vizibile prin agresiune pe corp.  

Ionel Onofrei speră ca fiul său fugar să se predea cât mai repede:

„Să se predea, că mai rău îşi face, să suporte legea, cât face, face şi apoi vine înapoi acasă. Aşa, poliţia crede că el e principalul vinovat, de asta stă fugar. Au fost alţii prinşi după 20 de ani, dar el, care e pe aici...”.

 

Vecin: „Băieţii erau beţi, dar ei sunt beţi de obicei"

Un vecin care stă în apropiere a povestit şi el că scandalurile la casele vecinilor sunt la ordinea zilei şi de aceea nu a dat importanţă la ce a auzit în acea noapte:

„Băieţii erau beţi, dar ei sunt beţi de obicei şi fac scandal pe aici. A bătut mult câinele, nevasta mea mi-a zis că e gălăgie, dar nu am ieşit afară”.

Marian Ilie Muha, în vârstă de 21 de ani, Marian Chelariu, tot de 21 de ani, Andrei Vasilică Stanciu, în vârstă de 20 de ani, şi Florin Onofrei, de 27 de ani, sunt cei patru suspecţi puşi sub acuzare în acest caz. Toţi stau în apropiere de casa femeii, iar cel puţin doi dintre ei au mai fost implicaţi în fapte de distrugere sau cu violenţă.

 

Toţi cei patru suspecţi găsiţi au fost arestaţi preventiv

Având în vedere gravitatea faptelor, procurorii au solicitat în cazul tuturor celor patru arestarea preventivă. Judecătorii au admis propunerile şi au emis mandate de arestare preventivă pe numele tuturor celor patru. Al cincilea suspect era ieri încă fugar.

Inculpaţii au fost arestaţi preventiv pentru infracţiuni de viol şi lipsire de libertate ori complicitate la aceste infracţiuni.
Pe parcursul cercetărilor urmează a se stabili gradul de participaţie al fiecăruia la comiterea faptei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeia violată în grup la Adâncata, victima vecinilor, unii dintre ei şi rude prin alianţă.
 Vizualizări articol: 8871 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Femeia violată în grup la Adâncata, victima vecinilor, unii dintre ei şi rude prin alianţă4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei