Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 apr 2016 - Anul XXI, nr. 91 (6204)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Cu roţile în sus

Doi poliţişti au fost răniţi după ce Loganul cu care urmăreau un BMW s-a răsturnat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Doi poliţişti aflaţi în misiune au fost răniţi după ce maşina de serviciu cu care urmăreau un BMW care nu a oprit la semnalul regulamentar s-a răsturnat într-o curbă de pe un drum din localitatea Horodnic de Sus. Loganul Poliţiei a lovit un mal de pământ, iar apoi s-a rotit în aer, a lovit o altă maşină şi a aterizat pe cupolă, fiind distrus aproape total.

Din nefericire, cei doi poliţişti aflaţi în interior, agentul-şef adjunct Radu Florin Șuhane, în vârstă de 31 de ani, din Rădăuţi, şi agentul principal Violeta Covaliu, de 27 ani, din comuna Vorona, judeţul Botoșani, cu reședinţa în comuna Marginea, au suferit leziuni. Dacă poliţistul aflat la volan a reuşit să iasă singur din maşina răsturnată, Violeta Covaliu a avut nevoie de intervenţia unui echipaj medical, despre care sătenii spun că a ajuns la locul accidentului cu mare întârziere.

„Din cercetări s-a stabilit că sâmbătă, 16 aprilie, la ora 18.05, aflându-se în exercitarea atribuţiunilor de serviciu pe DN 2E, pe raza comunei Horodnic de Sus, un agent a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism marca BMW de culoare închisă. Deoarece conducătorul auto nu a respectat semnalul de oprire continuându-și deplasarea, ceilalţi doi membri ai echipajului cu autospeciala marca Dacia Logan au plecat în urmărirea acestuia cu semnalele acustice și luminoase în funcţiune. După circa 2 km, autoturismul urmărit a virat dreapta pe drumul neclasificat Tecioara (drum parţial betonat), echipajul de poliţie urmându-l în încercarea de a-l opri. 

Ajungând într-o porţiune nemodernizată la trecerea de pe carosabil din beton pe carosabil cu pietriș, autospeciala poliţiei a intrat în derapaj, a pătruns în șanţul din stânga și s-a răsturnat pe cupolă”, a explicat comisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava.

 

Sătenii din Horodnic de Sus cred că poliţiştii au avut mare noroc că au scăpat cu viaţă

Oamenii din Horodnic de Sus care au fost martori la accident spun că doar o minune a făcut ca cei doi poliţişti să scape cu viaţă.

„Eram acasă şi am primit un telefon că o maşină de poliţie urmărea un BMW cu număr de Bulgaria, în cătunul Tecioara, pe un drum pietruit, şi la un moment dat într-o curbă s-a răsturnat”, a povestit unul dintre săteni.

Un altul a descris exact ce s-a întâmplat şi cum a ajuns maşina cu roţile în sus: „A făcut praf şi când s-a terminat aici betonul şi poliţia nu a mai sesizat că este curbă şi a lovit un mal şi s-a învârtit peste cap”.

O localnică mai în vârstă spune că poliţiştii au avut noroc, iar totul se putea termina mult mai rău.

„Maşina a mers în hrapă, de acolo a sărit în drum în altă maşină şi apoi s-a răsturnat, dar noroc că nu s-a răsturnat pe chetre, acolo în pod, că poate mureau amândoi”, a mărturisit Ileana Cioban.

Iniţial, oamenii au crezut că este vorba de un incendiu, după ce au confundat zgomotele de la sirenele maşinii de poliţie cu o alarmă.

„Maşina eu când am ieşit era cu roţile în sus, o dâră de praf am văzut şi un zgomot s-a auzit şi s-a auzit alarma, de aceea am crezut că e vreo urgenţă, poate s-a aprins un foc”, a povestit una dintre localnicele din Horodnic de Sus.

Oamenii au încercat să dea o mână de ajutor, dar li s-a sugerat să aştepte sosirea ambulanţei pentru a nu provoca şi alte probleme.

„Când am ajuns acolo am văzut că domnul poliţai încerca să iasă din maşină şi m-am speriat. Fata era în spate şi se văita. Bine că au scăpat”, a spus Genoveva Cioban.

În urma accidentului, poliţistul aflat la volan, Radu Florin Şuhane, a fost diagnosticat cu excoriaţie frontală și piramidă nazală, în timp ce agentul principal Violeta Covaliu a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Municipal Rădăuţi, fiind diagnosticată cu fractură piramidă nazală. Poliţista a rămas sub supraveghere medicală şi urmează să fie investigată mai amănunţit pentru a se vedea dacă nu a suferit şi alte leziuni interne.

Colegii poliţiştilor răniţi fac acum cercetări pentru a afla cine se afla în BMW-ul cu numere de Bulgaria care nu a oprit la semnalele regulamentare şi ce anume avea de ascuns şoferul maşinii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi poliţişti au fost răniţi după ce Loganul cu care urmăreau un BMW s-a răsturnat.
 Vizualizări articol: 7569 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.7 din 7 voturi
Doi poliţişti au fost răniţi după ce Loganul cu care urmăreau un BMW s-a răsturnat2.757

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crema de lămâie la pahar (de post) Dintre toate preparatele de post, cele mai dificil de făcut par deserturile. Cu un pic de imaginație însă, putem realiza deserturi de post care să fie deopotrivă delicioase, aspectuoase și deloc costisitoare. Un astfel de exemplu este crema de... Citeşte