Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 aug 2015 - Anul XX, nr. 193 (6005)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

O clipă de neatenţie

Un taximetrist care se pregătea de nuntă, accidentat mortal la ieşirea dintr-o benzinărie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tânăr în vârstă de 36 de ani care lucra ca taximetrist în Suceava a murit după ce maşina cu care se deplasa a fost lovită violent de un alt autoturism, la ieşirea dintr-o benzinărie. Accidentul cu final tragic s-a petrecut miercuri seară, în jurul orei 20.50, la ieşirea din municipiul Suceava spre Plopeni-Salcea.

Bărbatul care a murit urma să se căsătorească la începutul lunii septembrie.

 

Vizibilitate scăzută şi un moment de neatenţie

Taximetristul, Vasile Jucan, cu domiciliul în Poieni-Solca, a intrat cu puţin timp înainte de accident în benzinăria aflată înainte de intrarea în Plopeni, pe partea dreaptă a sensului de mers Suceava - Salcea. Un moment de neatenţie avea să ducă la o tragedie. Aflat la volanul unei Dacii Logan, taximetristul a încercat să iasă din benzinărie pe drumul naţional, pentru a vira la stânga, spre Suceava. Conform unor martori, nu ar fi avut vizibilitate din cauza unui tir parcat la marginea drumului. Din păcate, taximetristul nu a văzut la timp un autoturism Mercedes-Benz care circula dinspre Suceava. Loganul a fost lovit violent, în lateral, de Mercedesul condus de Alexandru Fandache, un tânăr în vârstă de 19 ani, cu domiciliul în oraşul Salcea.

Cum Loganul a fost lovit în partea lateral-stânga, şoferul taxiului a resimţit în plin teribilul şoc. Echipajul de Descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava deplasat de urgenţă la faţa locului l-a scos cu greutate pe taximetrist din maşină, acesta fiind preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean Suceava. Tot la spital a ajuns şi celălalt şofer, însă acesta era în stare stabilă. 

 

Pierdere masivă de sânge şi leziuni interne

Medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe l-au diagnosticat preliminar pe Vasile Jucan cu “politraumatism prin accident rutier”, „şoc hipovolenic”, „fracturi costale”, „fractură coloană lombară”, „contuzie hepatică” şi „fractură femur stâng”. Cu pierderi masive de sânge şi cu leziuni interne, tânărul nu a mai putut fi salvat. El a decedat la aproximativ trei ore de la accident, în jurul orei 24,00.

Celălalt conducător auto a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral uşor şi cu o contuzie hemitorace stâng, fără a rămâne internat.

Şoferul în vârstă de 19 ani a fost verificat cu etilotestul, rezultând că nu a consumat alcool.

 

Viteza Mercedesului, un detaliu important

Poliţiştii de la Biroul Rutier Suceava au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de „ucidere din culpă” şi continuă ancheta, pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. Principala cauză a accidentului este neacordarea de prioritate a conducătorului de taxi, însă pe parcurs urmează a se stabili şi alte detalii importante. Importantă va fi stabilirea vitezei cu care rula şoferul Mercedesului. În cazul în care va rezulta, în urma unei expertize de specialitate, că acesta avea o viteză peste limita admisă în localitate există posibilitatea ca şi el să aibă o parte din culpă, aşa cum s-a mai întâmplat şi în cazul altor accidente cu un mod de producere identic cu acesta.

 

Încă un accident grav cu un taximetrist în acest an şi unul mortal anul trecut

Din statisticile Serviciului Rutier Suceava rezultă că în acest an s-a mai produs un accident rutier grav cu implicarea unui taximetrist. Ultimul accident mortal a fost în luna martie a anului trecut, când un taximetrist în vârstă de 21 de ani, din Suceava, s-a zdrobit cu maşina de un copac pe DJ 208D, între Suceava şi Mitocu Dragomirnei.  

În acest an, în primele şase luni, poliţiştii rutieri au verificat, în judeţ, 247 de autovehicule taxi şi au aplicat 96 de amenzi.    

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un taximetrist care se pregătea de nuntă, accidentat mortal la ieşirea dintr-o benzinărie.
 Vizualizări articol: 7470 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Un taximetrist care se pregătea de nuntă, accidentat mortal la ieşirea dintr-o benzinărie4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei