Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 mai 2015 - Anul XX, nr. 103 (5915)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Şocant

Un bătrân a încercat să-şi taie gâtul, iar apoi şi-a dat foc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un bătrân în vârstă de 75 de ani, din cătunul Varvata, comuna Pârteştii de Jos, a ajuns în stare foarte gravă la spital după ce şi-a dat foc. Şocant este şi faptul că, înainte de a se incendia, bărbatul a încercat să se omoare cu un cuţit, medicii constatând că acesta are o plagă tăiată în zona gâtului.

Poliţiştii de la Postul comunal Pârteştii de Jos au fost sesizaţi ieri, în jurul orei 15.00, despre faptul că un bărbat şi-a dat foc în curtea casei în care locuia singur, o vecină care se afla în apropiere fiind prima care a sesizat grozăvia.

Bărbatul, V.Ţ., a fost preluat de o ambulanţă şi dus la Spitalul din Gura Humorului, de unde a fost transferat imediat la Spitalul Judeţean Suceava. În scurt timp medicii de aici şi-au dat seama că au de a face cu un caz foarte grav, care depăşeşte capacitatea de intervenţie de la Spitalul Judeţean.

Bătrânul a fost diagnosticat preliminar cu arsuri de gradele I, II, III şi IV pe 90% din suprafaţa corpului şi cu plagă tăiată la gât. Leziunile problemă sunt arsurile profunde şi pe o mare suprafaţă. Medicii de la Unitatea Primiri Urgenţe Suceava s-au arătat rezervaţi cu privire la evoluţia stării pacientului. Acesta a fost preluat în jurul orei 20.00 de un elicopter SMURD şi transportat la Spitalul de Arşi din Bucureşti.

Bărbatul locuia singur, în cătunul Varvata. Acesta îşi pierduse acum câţiva ani un fiu, care a murit de cancer, şi mai are o fiică plecată în străinătate, care a fost chemată de urgenţă în ţară.

Vecinii au relatat că bătrânul era depresiv, din cauza singurătăţii şi a faptului că îşi pierduse fiul când acesta nu împlinise încă vârsta de 40 de ani.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs vătămarea corporală gravă a bătrânului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bătrân a încercat să-şi taie gâtul, iar apoi şi-a dat foc.
 Vizualizări articol: 3391 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bătrân a încercat să-şi taie gâtul, iar apoi şi-a dat foc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo smurd dar fara felicitari trimis de
( 7 mai 2015, 14:11:05
Este bine ceea se intampla insa parca viata nu este corecta cand un copil moare pe holurile spitalului ,pt ca nu exista elecopterul sa l trimita la bucuresti dar se salveaza viata unui batran care oricum nu avea chef sa maai traiasca!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei