Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 mar 2015 - Anul XX, nr. 51 (5863)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Lucrări

Încă o mostră de bătaie de joc la şoseaua de centură: pavele dislocate de lunile „grele” de iarnă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Întâi reparăm şi apoi inaugurăm. Acesta pare a fi principiul după care se ghidează muncitorii firmei bucureştene care a efectuat lucrările de amenajare a sensului giratoriu de la „zidul morţii”, în vederea deschiderii tronsonului III al şoselei de centură a municipiului Suceava. Ieri, trei muncitori lucrau meticulos la pavelele din amenajarea rutieră, care, deşi puse recent, s-au dislocat. Iritaţi când au văzut reporteri în zonă şi deranjaţi că presa scrie „numai de rău”, aceştia nu au fost prea comunicativi.

Unul dintre ei ne-a lămurit însă cât de cât ce se execută în zonă: “Le mai aşezăm că a îngheţat pe dedesubt astă iarnă, a fost viscol...”. Dacă iarna 2014-2015 a fost una grea, nu putem decât să ne gândim cu groază ce se va întâmpla când vom avea parte de o iarnă „adevărată”.

Chiar dacă problema pavelelor dislocate este una minoră, cert este că avem parte de încă o mostră de bătaie de joc cu privire la ceea ce înseamnă lucrările de la şoseaua de centură, o şosea a cărei inaugurare sucevenii s-au săturat să o tot aştepte. Este suficient să amintim doar de recentele „isprăvi” legate de panourile rutiere care indicau distanţe total greşite. Conform acelor panouri, de la Suceava până la Gura Humorului erau 145 de kilometri, în timp ce aeroportul de la Salcea se găsea în plin centrul Sucevei.  

Contactat telefonic pe această temă, Ovidiu Laicu, directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi, a declarat că aceste lucrări de reparaţii intră în responsabilitatea firmei executante, TeoTrans SRL Bucureşti, pe cheltuiala acesteia, iar societatea oricum va fi penalizată pentru întârzieri.

El a precizat că mai sunt de executat o serie de lucrări minore, după care tronsonul III al şoselei de centură, Şcheia-Pătrăuţi, ar trebui finalizat şi dat în folosinţă. Acesta nu a dorit însă să avanseze vreun termen, fapt care nu miră în condiţiile în care numeroasele termene avansate până acum nu au fost respectate. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă o mostră de bătaie de joc la şoseaua de centură: pavele dislocate de lunile „grele” de iarnă.
 Vizualizări articol: 4293 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.38/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 8 voturi
Încă o mostră de bătaie de joc la şoseaua de centură: pavele dislocate de lunile „grele” de iarnă4.458

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   La fel si bordurile lui harosvchi trimis de
( 4 mar 2015, 14:11:32
toate bordurile montate in burdujeni .. de la sunsul giratoriu si pana la brandusa umbla ca dintii unei babe cu paradontoza. Au fost montate cu ciment la o temperatura de 0°C - -10°C. asta fac alesii nostri . borduri facute din mortar care deja au fisurat ..dupa aproximativ o luna.. neinteresant..prostu plateste
2.   Zidul trimis de
( 4 mar 2015, 19:29:39
Sper ca muncitorii folosesc pavele care se vad in imagine, pt amenajarea unei parcari chiar in mijlocul soselei! Dupa cum vedem in imagini folosec pavelele in locul florilor si a spatiului verde. Parcarile in Suceva sunt cu noroi, iar altii le pun fara nici un scop in mijocului drumului. Luati masuri domnilor care sunte-ti in drept.
3.   ???? trimis de
( 4 mar 2015, 21:45:02
Cuuuummmmmmmmmmmmmm? Aceste borduri nu au 30 de ani garantie ?
Zile primarule , ca iti ies ochii din cap vorbind prostii !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de praz Ziua de marți, numită și Marțea Încuiată, este ziua în care se respectă aceleași interdicții ca și în săptămâna precedentă. Femeile nu au voie să coasă sau să țeasă pentru a nu fi pedepsite de Caii lui Santoader. De asemenei,... Citeşte