Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 feb 2015 - Anul XX, nr. 43 (5855)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Tragic

Bătrân de 74 de ani, accidentat mortal de un camion cu lemne

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un bătrân în vârstă de 74 de ani, din Ilişeşti, a sfârşit tragic, sâmbătă seară, după ce a fost acroşat de un camion încărcat cu lemne. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 19.00, pe DN 17, în centrul comunei Ilişeşti.

Şoferul care conducea camionul, Lazăr Bivol, în vârstă de 34 de ani, din comuna Bosanci, se deplasa pe direcţia Gura Humorului spre Suceava, iar pietonul mergea pe partea dreaptă a carosabilului, în faţa sa. Acroşat de vehiculul greu, bărbatul de 74 de ani, Vasile Damian, s-a lovit violent cu capul de asfalt. Personalul medical SMURD sosit la faţa locului a încercat manevre de resuscitare, însă, din păcate, acestea nu au avut succes.

Şoferul în vârstă de 34 de ani a declarat că bărbatul se clătina, iar la un moment dat s-a dezechilibrat şi a căzut în faţa sa. 

„L-am văzut, dar nu am putut să fac nimic, de pe contrasens venea alt camion, iar pietonul, probabil băut, s-a împiedicat şi a căzut spre camionetă. Eu eram cu piciorul pe frână, numai l-am atins puţin, însă a venit cu capul de asfalt şi asta a fost tot”, a declarat Lazăr Bivol. El susţine că nu avea mai mult de 30 de kilometri la oră.

„Nu aveam viteză, vă daţi seama, fiind şi încărcat, dacă aveam viteză treceam peste el”, a încercat să se justifice conducătorul auto. Acesta a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

Poliţiştii rutieri au demarat o anchetă pentru a stabili exact cum s-a produs accidentul. În baza măsurătorilor efectuate, urmează a se stabili, în urma unei expertize de specialitate, care era viteza cu care rula vehiculul greu.

În urma probelor recoltate la necropsie urmează a se stabili şi alcoolemia bărbatului care a decedat.

Pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă. 

Tragedia de sâmbătă seară s-a petrecut exact în locul în care o cruce aminteşte de un alt accident mortal. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrân de 74 de ani, accidentat mortal de un camion cu lemne.
 Vizualizări articol: 3374 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bătrân de 74 de ani, accidentat mortal de un camion cu lemne5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cartofi la cuptor cu brânză și smântână la cuptor Nu a mai rămas decât o zi din această Săptămână a Brânzei ce precede Postul Paștilor, după care vom glisa încet către o bucătărie eminamente vegetală. Înainte de a vă prezenta rețeta acestei zile, să vorbim puțin... Citeşte