Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 nov 2014 - Anul XIX, nr. 274 (5783)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Agresiune

Clubul Ranch, din nou în vizorul poliţiei, după o bătaie între mai mulţi tineri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Clubul Ranch de pe strada Universităţii, din municipiul Suceava, a intrat din nou în vizorul poliţiştilor, după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un echipaj de jandarmi a aplanat o bătaie între mai mulţi tineri chiar în apropierea localului.

Era în jurul orei 2.00, când jandarmii au observat, în imediata apropierea a clubului, cum trei tineri lovesc cu pumnii şi picioarele o persoană. Aceasta din urmă a fost identificată în persoana unui individ în vârstă de 36 de ani, din comuna Fântânele, Petru C., care, cu puţin timp înainte, a avut o altercaţie cu unul dintre cei trei tineri, Gabriel A., în vârstă de 27 de ani, lovindu-l pe acesta din urmă cu o sticlă în zona capului, incident petrecut în club Ranch.

În sprijinul tânărului agresat au sărit doi amici de-ai acestuia, Ionuţ I., de 28 de ani, din Şcheia, şi Cătălin A., de 30 de ani, din municipiul Suceava, care au ieşit afară din club după Petru C. şi au tăbărât pe acesta, lovindu-l cu pumnii şi picioarele.

Agresiunea a fost întreruptă de echipajul de jandarmi care a observat bătaia şi a intervenit, dându-i pe cei patru tineri implicaţi pe mâna poliţiei.

 

Poliţia ameninţă că se poate închide iar Ranch-ul

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, subcomisarul Ionuţ Epureanu, a declarat că se vor efectua verificări cu privire la orarul de funcţionare a clubului respectiv, dat fiind faptul că agresiunea s-a petrecut în jurul orei 2.00, iar localul avea dispusă de autorităţile locale o restricţie privind programul de funcţionare până la ora 24.00.

„Dacă se va constata o abatere, vom aplica sancţiuni, care pot merge chiar până la suspendarea activităţii localului pentru o anumită perioadă”, a explicat, ieri, subcomisarul Epureanu.

În primăvara acestui an, administratorul de la Ranch a mai fost amendat pentru că a depăşit ora de închidere prevăzută în autorizaţia de funcţionare.
De cealaltă parte, reprezentanţii clubului au cerut de mai multe ori prelungirea programului de funcţionare, însă poliţia s-a opus, motivând cu numeroasele acte de violenţă care au avut loc în acest club în anii trecuţi, dar şi cu faptul că localul se află într-o zonă destul de izolată şi prost iluminată, factori favorizanţi pentru acte de violenţă pe fondul consumului de alcool.

Clubul Ranch a fost la un moment dat închis de autorităţi, după o serie de agresiuni în acel local şi în apropierea acestuia, şirul violenţelor culminând cu  înjunghierea în gât, în septembrie 2012, a unui handbalist în vârstă de 18 ani la vremea respectivă, tânăr care a fost la un pas de moarte.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Clubul Ranch, din nou în vizorul poliţiei, după o bătaie între mai mulţi tineri.
 Vizualizări articol: 6056 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Clubul Ranch, din nou în vizorul poliţiei, după o bătaie între mai mulţi tineri5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Daca se vorbeste de ei treaba merge trimis de
(24 nov 2014, 22:04:21
Ma distreaza cum "spelunca" devine "brenduletz local". Nu cred ca a gandit-o nici unii nici altii, asa s-a potrivit sa fie dupa dese derapaje. Vrei un loc unde sa te simti ca un "cauboi" american adica fara reguli, fara "printipii" ? Daca DA, ia de aici?
2.   Exagerat!!! trimis de
(25 nov 2014, 02:53:09
Sunt sofer de taxi! Am vazut tot ce s-a intamplat. Nu a fost asa de grav cum se scrie in toate ziarele.Au fost cativa pumni imprastiati de catre 3 ghiolbani care nu au ce cauta printre oameni. Pe unu dintre ei paza de la Ranch nici nu l-a lasat sa intre. Jandarmeria a intervenit dupa ce s-a terminat tot. Au suparat pe cineva cei de la ranch sau nu au dat ce trebuia cui trebuia ca pentru o imbulzeala si cativa pumni a iesit atata tam-tam.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei