Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 iul 2014 - Anul XIX, nr. 174 (5683)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

La limită

Un bebeluş de numai o lună se zbate între viaţă şi moarte după ce s-a intoxicat cu nitriţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bebeluş în vârstă de numai o lună de zile se zbate între viaţă şi moarte după ce mama sa a făcut imprudenţa de a-l hrăni cu lapte praf preparat cu apă dintr-o fântână cu nitriţi. Medicii care au în îngrijire copilaşul spun că acesta are şanse destul de mici de supravieţuire, dar că se fac toate eforturile pentru salvarea sa.

Tragedia s-a întâmplat ieri după-amiază, într-un sat din comuna Albeşti, judeţul Botoşani, unde familia bebeluşului, originară din Bogdăneşti-Suceava, s-a dus în vizită la nişte cunoştinţe. Obişnuită să-şi hrănească fetiţa, acasă, cu lapte praf pe care îl dilua cu apă de fântână, fără a avea probleme, mama a scos apă din fântâna gospădăriei şi i-a preparat micuţei,  Sara Ţ., mâncare mai multe zile la rând. Ieri dimineaţă însă, micuţa a început să se simtă din ce în ce mai rău, iar mama, panicată şi de faptul că fetiţa ei începuse să-şi schimbe culoarea şi avea dificultăţi de respiraţie, a sunat imediat la 112. O salvare de la substaţia din Truşeşti a Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Botoşani le-a preluat pe mamă şi fiică şi s-a pornit către Botoşani. Fiindcă starea de sănătate a Sarei Ţ. devenea din ce în ce mai gravă, cadrele medicale au solicitat intervenţia unui echipaj de urgenţă de la Botoşani care le-a ieşit în întâmpinare, transportându-le  la Centrul de Primiri Urgenţe (CPU), de la Secţia de Pediatrie. „Copilul prezintă o cianoză generalizată, iar saturaţia este uşor scăzută. Copilul este destul de grav”, a spus Daniela Amarandei, medicul de pe ambulanţă. Sara Ţ. a rămas internată  în spital pentru analize, tratament  medicamentos şi monitorizare, starea ei fiind gravă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bebeluş de numai o lună se zbate între viaţă şi moarte după ce s-a intoxicat cu nitriţi.
 Vizualizări articol: 4687 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bebeluş de numai o lună se zbate între viaţă şi moarte după ce s-a intoxicat cu nitriţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei