Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 iul 2014 - Anul XIX, nr. 163 (5672)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Decizie

Rollerii şi skaterii vor avea interdicţie în centrul Sucevei, după inaugurarea Nordic Skate Park

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Pasionaţii de sporturi pe role vor avea la dispoziţie, de la finele acestei luni, un spaţiu special amenajat pentru practicarea acestora. Nordic Skate Park va fi dat în folosinţă pe 30 iulie, fiind amenajat pe strada Universităţii, lângă Patinoarul Areni.

„Lucrările sunt finalizate în mare, dar este necesară o perioadă de aşteptare pentru maturarea betonului turnat”, a precizat şeful municipalităţii sucevene, Ion Lungu.

Acesta le-a solicitat practicanţilor de sporturi pe role, dar şi bicicliştilor care se antrenează prin centrul Sucevei, să îşi respecte promisiunea făcută, ca odată cu inaugurarea acestui complex special amenajat pentru ei, să nu mai facă exerciţii pe esplanada modernizată din Centru.

„Când am vorbit cu ei anul trecut, au spus că nu se mută din centrul Sucevei până nu dăm în folosinţă un skate park. Iată că a venit momentul să îl dăm în funcţiune, sper ca şi ei să se ţină de cuvânt. Pe lângă faptul că deranjează lumea în zona centrală, de la copii la bunici, se distrug şi lucrările de modernizare din zona centrală”, a adăugat edilul sucevean.

De altfel, Lungu a spus că de luna viitoare va mandata Poliţia Locală să interzică accesul pe esplanada modernizată a celor care practică astfel de sporturi în zona centrală, pentru că au la dispoziţie noul spaţiu special amenajat pentru practicarea acestora.

De altfel, mulţi dintre cei care veneau în Centru deja au început să folosească structurile betonate ale  Nordic Skate Park, chiar de mai sunt două săptămâni până să fie dat în folosinţă. Aceştia spun că în Centru erau adeseori certaţi de către trecători, în special de persoanele în vârstă, care nu le înţeleg pasiunile, nu de puţine ori fiind şicanaţi de aceştia, inclusiv prin plasarea de sticlă pisată prin zonele în care se antrenează ei, pentru a le sparge camerele bicicletelor.

Nordic Skate Park are o suprafaţă de 2.426 de mp de teren, iar suprafaţa de rulare a rolelor, făcută din beton armat, este de 1.556 mp.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rollerii şi skaterii vor avea interdicţie în centrul Sucevei, după inaugurarea Nordic Skate Park.
 Vizualizări articol: 2702 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rollerii şi skaterii vor avea interdicţie în centrul Sucevei, după inaugurarea Nordic Skate Park0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei