Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 3 mar 2014 - Anul XIX, nr. 49 (5558)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Urmărit internaţional

Un tânăr condamnat pentru un viol în grup, prins după ce s-a întors din străinătate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din satul Capu Codrului, comuna Păltinoasa, a fost săltat de poliţişti de la domiciliu acum două zile, în baza unui mandat de executare a unei pedepse de 5 ani şi 2 luni de închisoare, pentru un viol în grup petrecut în 2009.

El era dat în urmărire la nivel naţional, prin dispoziţie a Inspectoratului General al Poliţiei Române, din data de 15 ianuarie 2014, în timp ce din 17 februarie a.c. a fost dat şi în urmărire la nivel internaţional, fiind plecat din ţară.

Tânărul, despre care existau informaţii că este în Italia, a revenit la finele săptămânii trecute la domiciliul familiei sale, în Capu Codrului, de unde a fost săltat de poliţiştii de la Secţia Rurală Păltinoasa. Elvis Gheorghe a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, de unde va fi transferat în penitenciarul în care îşi va executa pedeapsa.

 

Condamnările din acest dosar. Unul din autori este în arest pentru omor, altul este fugit

Elvis Gheorghe a fost condamnat la 5 ani şi 2 luni de închisoare în condiţiile în care mai avea o condamnare mai veche, la 8 luni de închisoare cu suspendare. Judecătoria Gura Humorului a contopit pedepsele, rezultând executarea celor 5 ani şi 2 luni de închisoare. Decizia Judecătoriei Gura Humorului a fost confirmată la recurs de Curtea de Apel Suceava, care s-a pronunţat definitiv şi irevocabil în data de 13 ianuarie 2014. Două zile mai târziu s-au demarat procedurile de urmărire faţă de Gheorghe, care avea să fie prins după o lună şi jumătate.

În acest dosar de viol, în care victimă a fost o tânără din Berchişeşti, au fost condamnaţi patru tineri.

La pachet cu Elvis Gheorghe au fost condamnaţi şi Constantin Stehl, tot recidivist, la 6 ani şi 2 luni de închisoare, şi Cătălin Petruţ Simiganovschi, la 3 ani şi 4 luni de închisoare, ambii tot din Păltinoasa.

Constantin Stehl este dat în urmărire, nefiind deocamdată găsit, în timp ce Simiganovschi este arestat preventiv într-un dosar de omor, fiind acuzat că, împreună cu doi complici, şi-a ucis în bătaie un consătean.

Un al patrulea inculpat, Adrian Florin Catargiu, care şi-a recunoscut fapta şi s-a împăcat cu victima, a fost condamnat încă de la finele anului 2012 la un an de închisoare cu suspendare.

Cei patru inculpaţi au fost obligaţi de Curtea de Apel Suceava, în urma sentinţei definitive şi irevocabile, să-i achite victimei daune morale de 40.000 de lei.

Violul s-a petrecut într-o locuinţă din Păltinoasa, tânăra din Berchişeşti fiind bătută şi obligată să facă sex. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr condamnat pentru un viol în grup, prins după ce s-a întors din străinătate.
 Vizualizări articol: 3056 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Un tânăr condamnat pentru un viol în grup, prins după ce s-a întors din străinătate5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei