Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 sep 2013 - Anul XVIII, nr. 209 (5416)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Răfuială

Decebal “Turu” şi încă şapte indivizi, ridicaţi de o armată de poliţişti după ce au bătut oamenii de ordine dintr-o discotecă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Numeroase forţe de poliţie au intervenit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în satul Poiana, comuna Zvoriştea, acolo unde un grup de tineri din Suceava a intrat în conflict cu oamenii de ordine, doi la număr. Un echipaj de „mascaţi” de la Serviciul de Acţiuni Speciale (SAS) a plecat în urmărirea unor tineri care fugiseră din club, fiind imobilizate opt persoane. S-a stabilit că suspect de comiterea agresiunii este Decebal Savu, în vârstă de 32 de ani, fost „Biriş”, din clanul „Turu”, practicant de kick boxing.

 

Nu au vrut să plătească ce au consumat

Agresiunea s-a petrecut în jurul orei 2.00. 

Constantin B., în vârstă de 46 de ani, şi Mihai S., în vârstă de 38 de ani, care asigurau ordinea în club, fără a fi angajaţi ai unei firme de pază, au ajuns la Spitalul Judeţean Suceava. Primul a fost diagnosticat cu o plagă de piramidă nazală şi de scalp, iar al doilea cu un traumatism cranian şi contuzie de piramidă nazală. Ambii încasaseră mai multe lovituri şi le-au precizat anchetatorilor că au intrat în conflict cu grupul din Suceava după ce respectivii nu au vrut să achite consumaţia. Ei au precizat că în ambuscada creată de grupul din Suceava au fost loviţi de Decebal Savu.

La faţa locului au intervenit ofiţeri ai Serviciului de Investigaţii Criminale, lucrători de la Poliţia municipiului Suceava şi Secţia 8 Adâncata, dar şi două echipaje de „mascaţi” de la SAS.

 

Nimeni nu a depus încă plângeri

Inspectorul principal Ionuţ Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a precizat că o parte dintre cei opt tineri au încercat să fugă, însă toţi au fost prinşi pe raza satului Poiana şi imobilizaţi.

Cei doi bărbaţi ajunşi la Spitalul Judeţean Suceava nu au rămas internaţi. Până ieri după-amiază cei doi nu depuseră încă plângeri penale pentru agresiune.

Cuma agresiunea nu a fost gravă, fiind încadrată la loviri şi alte violenţe, dacă victimele nu vor depune plângeri, agresorul va scăpa doar cu o amendă.

 

Fraţii Decebal şi Cezar „Turu”, cercetaţi pentru o gravă agresiune în vara lui 2012

Numele lui Decebal Savu a apărut ultima oară într-un scandal de proporţii petrecut în judeţ în august 2012.

Atunci, conform anchetei poliţiei, Decebal Savu, împreună cu fratele său, Cezar Biriş, l-au atacat pe un tânăr în vârstă de 28 de ani, cu care au avut un conflict pe o terasă din Suceava. Tânărul fost împuşcat în picior şi lovit cu un baston telescopic, suferind o fractură de femur.

Decebal Savu a mai fost reţinut în Italia, în luna decembrie a anului trecut, sub acuzaţia că a participat la incendierea unei prostituate, fiind ulterior eliberat. 

Săptămâna trecută, Cezar Biriş, fratele lui Decebal, s-a ales cu dosar penal după ce a lovit un tânăr în staţia Orizont din cartierul Burdujeni, provocându-i fractură de piramidă nazală.

Din informaţiile pe care le avem, cei doi se află de o vreme în atenţia poliţiştilor, dovadă şi mobilizarea acestora, cu efective sporite, în noaptea de sâmbătă spre duminică. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Decebal “Turu” şi încă şapte indivizi, ridicaţi de o armată de poliţişti după ce au bătut oamenii de ordine dintr-o discotecă.
 Vizualizări articol: 10947 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 6 voturi
Decebal “Turu” şi încă şapte indivizi, ridicaţi de o armată de poliţişti după ce au bătut oamenii de ordine dintr-o discotecă3.256

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Si italienii is slabi? trimis de
( 9 sep 2013, 11:25:18
Cum sa dai foc la o femeie in UE si sa fii liber?!? Si italienii sunt vai de mama lor? Eram convins ca ne-au facut un bine si il vor tine pe tiganul asta macar vre-o zece ani la puscarie.
1.1  RE: Si italienii is slabi? trimis de
( 9 sep 2013, 11:30:21
Bravii politisti romani stiu sa il cheme la audieri periodice pe padurarul care a omorat cainele ucigas de copii de la Suceava...

Pe tiganul asta care a tras cu pistolul intr-un om in fata la Padrino (de fata cu cel putin 10 oameni) il lasa bine mersi in pace sa dea foc in continuare la femei si sa rupa capul oamenilor prin discoteci...
1.2  RE: Si italienii is slabi? trimis de
( 9 sep 2013, 11:39:00
@Monitorul, cum se face ca tiganul asta e liber? Italienii nu au dat motivul eliberarii lui? In momentul in care ai dat foc la o femeie esti tinut in arest preventiv cativa ani pana la terminarea procesului... doar esti clar un pericol grav pentru societate.
Daca e cercetat in Italia(chiar si in stare de libertate) nu avea ceva restrictii de parasire a tarii? Ce cauta haiduc prin Romania? Nu cumva si-a incalcat eliberarea conditionata?
2.   Si trimis de
( 9 sep 2013, 12:08:44
problema nu e la politisti ci la judecatorii astia incopetenti care nu ii aresteaza si la judecatoria falticeni e un dezastru cum judeca procesele poate mai vine cineva in control si ii mai schimba si judecatori astia
2.1  RE: Si trimis de
( 9 sep 2013, 12:41:23
Depinde si cu ce se duc politistii(daca se duc) in fata judecatorului. Daca politistii nu ii ancheteaza, urmaresc, haituiesc cum sa aiba dosare beton?
De unde au tiganii astia bani?
Din ce traiesc, unde se invart etc. La cat de periculosi sunt, ar trebui sa fie tot timpul sub analiza/observatie/ancheta.

Daca stai in fund pe scaun si astepti sa te cheme de la 112 cand astia mai bat pe careva, e normal ca nu ai cu ce sa te duci in fata judecatorului.
3.   Dosarele sunt subtiri... trimis de
( 9 sep 2013, 13:28:53
Judecatorii judeca pe baza dosarelor intocmite de politisti si de procurori. Nu poti condamna un om, daca dosarul este facut in bataie de joc, numai bun de a da NUP.
4.   Pt toti mancatorii de rahat trimis de
( 9 sep 2013, 16:33:32
of of of mor toti dusmanii,cand apare Decebal arunca cu banii
4.1  RE: Pt toti mancatorii de rahat trimis de
( 9 sep 2013, 23:42:06
bai obositule, cum sa n-aiba bani??? tu te auzi ce vb? esti un obosit ce sta in spatele calculatorului si comenteaza de teroare...crezi tot ce spun astia de la monitorul ca un copil prost! nu ai de unde sa stii de la ce a pornit...de la fraieri asa ca tine care vorbesc aiurea...hai daca il vezi pe Decebal zi-i in fata tot ce ai zis aici si dovedesti cine esti!!!!!! COPIL OBOSIT!!!!
5.   Mda trimis de
( 9 sep 2013, 17:48:01
Intai dati cu parul, ca deobicei. V-ati pus vreodata intrebarea daca el intradevar i-a dat foc lu aia ? L-a gasit nevinovat ... E un baiat cu un caracter deosebit, putini oameni ca el ! Respecta si vei fi respectat, fi târfa si o sa fii frecata .... cam asta-i ritmul vietii ! Nu judecati aiurea, .... nu traiti cu ce v-au bagat in cap comunistii ! tiganii astia a lu turu, ... sunt rai, violatori si restul .... vrajeala !
6.   Pt Decebal trimis de
( 9 sep 2013, 23:46:10
Ma dau la televizor
Ca pe-un mare infractor
Dar n-au nimic la dosare
Ca am afaceri legale
Va dati smecheri peste noapte si-ati uitat
Ca tot eu v-am antrenat
Nimeni n-o sa-mi ia locul aici o sa raman
Peste tot numarul unu voi fi jupan
Am relatii peste tot
Sunt sef de clan mafiot
Gaborii n-au nici o proba
Ca-s din lumea interlopa
7.   Ziaristule .. trimis de
(11 sep 2013, 23:04:53
rusine pentru ca comentariile mele nu ramana de asta romania e vai de mama ei,,,va urez sa muriti aic in tara voastra frumoasa

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei