Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 aug 2013 - Anul XVIII, nr. 193 (5400)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Cazul Tudor Ganea

Anchetat pentru relaţii sexuale cu o fată de 12 ani, a dat un Suzuki pentru „ruşinea fetei”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un autoturism Suzuki pentru „ruşinea” unei fete de 12 ani. Nu este o glumă, ci realitatea care s-a petrecut în cazul minorei în vârstă de 12 ani, din Suceava, care ar fi întreţinut timp de şase luni de zile relaţii sexuale cu un bărbat în vârstă de 34 de ani, anchetă care este în plină desfăşurare în momentul de faţă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava.

Tudor Ganea, acum în vârstă de 35 de ani, angajat ca asistent la Spitalul Judeţean Suceava, cercetat pentru act sexual cu un minor, a vândut către mama fetei, printr-un act de vânzare-cumpărare, un autoturism Suzuki Vitara, cu suma de 4.000 de euro. Nici vorbă însă ca femeia să-i fi dat vreun leu, după cum chiar ea spune. Maşina se află şi acum în curtea familiei Dumitru, din care provine minora, o familie de etnie romă care locuieşte în zona Mirăuţi din municipiul Suceava. 

 

„Maşina e dată pentru ruşinea fetei”

„Maşina e dată pentru ruşinea fetei. Aşa au spus de la început şi el (n.r. - Tudor Ganea), şi tatăl său, Constantin Ganea. Mi-au vândut-o cu contract de vânzare-cumpărare, tatăl lui mi-a şi zis: <Eu nu zic că ţi-am dat-o pentru fată, ci că ţi-am vândut-o>. Nişte treburi care nu sunt corecte. Maşina a rămas aici, în curte la noi, şi acum”, a declarat Maria Dumitru, mama minorei.   

Femeia nu neagă că cel care „şi-a bătut joc de fată” i-a dat maşina ca un soi de reparaţie pentru ce s-a întâmplat. Nu i se pare însă nimic în neregulă şi spune că nu are ce face cu maşina.

Femeia, mamă a 11 copii, cea mai mică fiind minora care a fost victimă în acest caz, este foarte supărată că ancheta nu a făcut progrese, cel puţin din punctul ei de vedere. Deşi a luat maşina, ea fiind cea care apare în actul de vânzare-cumpărare, femeia susţine că nu vrea bani, ci ca Tudor Ganea să fie pedepsit pentru fapta sa.

„Durează prea mult, de nouă luni de zile sunt purtată pe drumuri, la poliţie, la Parchet şi invers. Gândiţi-vă că fata avea 12 ani, mai avea puţin şi implinea 13... aşa cadou i-a făcut. Ei se întâlneau de şase luni de zile, dar noi, familia, nu am ştiut nimic până când el a violat-o. Fata, săraca, i-a zis că e prea mică pentru aşa ceva, dar nu a putut scăpa”, susţine Maria Dumitru. 

 

Anchetatorii nu au putut proba violul şi au demarat cercetări pentru act sexual cu un minor

La începutul lui octombrie 2012, minora care nu împlinise încă 13 ani a ajuns la Urgenţele Spitalului Judeţean Suceava, fiind diagnosticată cu intoxicaţie cu alcool.

În prealabil, fata fusese adusă acasă cu o maşină chiar de Tudor Ganea, acesta lăsând-o în faţa porţii şi dispărând imediat.

La spital, s-a constatat că aceasta nu mai este virgină. Din declaraţiile adunate de anchetatori, rezultă că tânărul de 34 de ani şi minora de 12 ani aveau o relaţie de aproximativ şase luni de zile. Violul nu a putut fi probat, însă manipularea sexuală a unui copil este tot o infracţiune gravă.   

Cum este vorba de o minoră sub vârsta de 15 ani, inclusiv actul sexual atrage răspundere penală.

În aceste condiţii, suspectul s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor, dosarul fiind înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava.

În ziua în care a fost chemat la Poliţia municipiului Suceava pentru audieri, Tudor Ganea avea să fie agresat chiar în faţa sediului instituţiei de fraţii mai mari ai minorei de 12 ani, revoltaţi de ce i-ar fi făcut acesta fetei.

 

Tatăl lui Tudor Ganea, dosar penal după ce a fost prins în flagrant în timp ce-i dădea bani mamei minorei

Nebunia din acest caz nu s-a oprit aici.

O lună mai târziu, poliţia a organizat un flagrant, Constantin Ganea, tatăl lui Tudor Ganea, fiind prins în timp ce îi oferea 2.000 de euro mamei minorei de 12 ani. Aceasta din urmă a fost cea care le-a spus poliţiştilor că Constantin Ganea vrea să îi dea bani pentru ca fiica ei să-şi schimbe declaraţiile date iniţial. Aşa s-a organizat flagrantul, Constantin Ganea alegându-se cu dosar penal pentru instigare la mărturie mincinoasă. La vremea respectivă ancheta poliţiştilor amintea de încă 4.000 de euro pe care Constantin Ganea i-ar fi dat familiei Dumitru, cel mai probabil fiind vorba chiar de suma pentru maşina Suzuki care se află şi acum în curtea familiei.

Mai trebuie amintit că minora, care are acum 13 ani, nu mai urmează nici o formă de învăţământ. Ea a abandonat şcoala după ce a absolvit patru clase. 

 

Tatăl şi fiul, cercetaţi în acelaşi dosar penal

Procurorul Bogdan Apetroae, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, ne-a declarat că cercetările faţă de cei doi, tată şi fiu, au fost conexate într-un singur dosar penal. Tânărul este cercetat pentru infracţiunea de act sexual cu un minor, iar tatăl său pentru infracţiunea de încercare de a determina mărturia mincinoasă.

Foarte probabil dosarul va fi trimis în scurt timp în instanţă.

Conform Codului Penal, o persoană cercetată pentru act sexual cu un minor riscă între 3 şi 10 ani de închisoare.

În acest caz există mai multe circumstanţe agravante care ar putea fi reţinute. Vârsta foarte fragedă a minorei şi faptul că aceasta ar fi avut o relaţie lungă cu suspectul. Pe de altă parte, unele voci susţin că suspectul din acest caz a fost atras într-o cursă, pentru a fi stors de bani.

Mai trebuie spus că în cazul infracţiunii de relaţii sexuale cu un minor ancheta nu se sistează dacă victima îşi retrage plângerea, condiţii în care atitudinea membrilor familiei Ganea, de a „spăla ruşinea” cu o maşină sau cu bani, este cu atât mai greu de explicat.

 

Tudor Ganea nu a dorit să comenteze cum a ajuns maşina sa în curtea familiei Dumitru 

Am reuşit ieri să-l contactăm telefonic şi pe Tudor Ganea. Surprins de întrebările noastre, acesta a evitat un dialog şi a spus că problemele legate de bani şi de maşină sunt deja vechi. El ne-a precizat că nu mai are rost să reia povestea din acest caz încă o dată, iar detalii suplimentare ne-ar putea oferi doar avocatul său. La rândul său, avocatul Laurian Ostaficiuc nu a dorit să comenteze nimic referitor la cazul clientului său.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anchetat pentru relaţii sexuale cu o fată de 12 ani, a dat un Suzuki pentru „ruşinea fetei”.
 Vizualizări articol: 8669 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 8 voturi
Anchetat pentru relaţii sexuale cu o fată de 12 ani, a dat un Suzuki pentru „ruşinea fetei”3.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sweet kiss of pedophile trimis de
(21 aug 2013, 11:20:46
„Floare albă, floare neagră,
Eu ți-am spus că îmi ești dragă,
Și-am să-ți fur din cer cinci stele,
Să-ți faci salbă și mărgele.

Eu pe tine te iubesc,
Doar pe tine te doresc,
Inima mi-ai pus pe jar,
Eu ți-am oferit-o-n dar.”
1.1  RE: Sweet kiss of pedophile trimis de
(21 aug 2013, 11:30:43
:)) Hmmm...oare ce muză te-o fi inspirat?!
Te-o pălit Eros așă...pi nipusă masă... laughing
1.2  RE: Sweet kiss of pedophile trimis de
(21 aug 2013, 11:37:35
NU bre, dar m-amuză cum, în Absurdistanul Rromânesc în care buletinele de știri încep necondiționat cu moartea unui ȚIGĂNOI BORÂT, cotidienele locale încep să abunde a noutăți bârfelnic-chiloțăre�
Bănuiam IO* că Rusnacul are înclinații subconștiente spre privitul pe bortificiul cheii, dar se pare că s-a molipsit și subțirelul ăla ca un Paiu.
Pasămite i-a bătut soarele nămiezii în cap.
Căldură mare, monșer, căldură mare prin Bokowina!
1.3  RE: Sweet kiss of pedophile trimis de
(21 aug 2013, 19:27:08
Hello,I want to send a mail,with a test to verify the correctness,
Thank you.
Sincerely,
Andreia.
1.4  RE: Sweet kiss of pedophile trimis de
(22 aug 2013, 09:30:14
Nu trimete nica fiindcă toate cele 25-30 de conturi de mail sunt failed, adicătelea se plimbă prin elecool meliția mai ceva ca Vodă prin lobodă.
Asemenea și cele 4 conturi de facebook care nu-s mai breze.
las că te contactează gajica lui DeMoon aia cruellă ca să stabeliți noi coordonate de comunicare.

Vnimanie, prativnik paslușivaet!dont tell anyone
2.   So i a de nevasta trimis de
(21 aug 2013, 14:02:22
eterna si fascinanta.....
3.   * trimis de
(21 aug 2013, 15:01:12
s-a dus dreq moralitatea, bunu'simţ s-a dus de suflet
orgasmele pedofile-mi provoacă un câh involuntar
idiot manga cum laude cu creieru' incomplet
mai devreme sau mai târziu va repeta figura, iar
4.   Firma de rahat!!! trimis de
(21 aug 2013, 17:39:05
cea mai de rahat firma!!nu recomand!!!

 ☭  ϑ
5.   Stapler numele tau e monitorul care face caterinca trimis de
(21 aug 2013, 23:15:32
pe 19 cand am avut "un conflict" cu tine ti-a sters comentariile "monitorul", prin care tu cu metode securiste "sugerai" ca o sa ma dadeai cu capul de ciment si dadeai ceva in gura poporului. Monitorul se discrediteaza inca o data ca e in mana cu Stapler alias securist de propaganda ce se da strainez de pe cartele de italy. Vai de capu vostru.
6.   Azi ati avut tema "sex si stres" trimis de
(21 aug 2013, 23:21:02
E clar ca nu prea va mai citeste lumea serioasa si fortati in stil OTV.
7.   Taz, trimis de
(22 aug 2013, 00:12:23
Ia zâmi oleaca nu te a ginit iara Michaela ca erau zece comentariile pi la orele douăzeci,le sterge pi tătii scorpia !TROIA!
7.1  RE: Taz, trimis de
(22 aug 2013, 09:25:19
Nu m-o ginit dintr-o sumedenie de motive. Prima la mânuță că n-am habar de care …Taz spui tu. (nu știe nimeni cine-i, nici măcar meliția. Sângurul care știe cine-i e plângăciosul de Donțu)
Apoi că n-am împins alte commenturi fiindcă la Enervatorul de Ietac- harem- hamam nu se cade să comenteze oaminii cuviincioși.
Or fi fost ele mai multe commenturi la oara 20 dar nu le-am văzut că la ora aceea DeMoon-ii fac năniță dulce.
Iar dacă le-o răzuit Michaela cu halebarda asta-i numai așa ca o defulare a frustrării SineEu-lui și SupraEu-lui de odaliscă virginală fiindcă aproape că face accident bascular cerebral văzând că … altele își încep aventura chiar de la vârsta minoratului iar IEA, codană frumoasă coz din mândrul ținut al Bocovinei, țâțoasă și latifundiară ca ostreața de la gard, e nevoită să privească, la vârsta crizei mature, la „fericirea” pedofilă descrisă de așa mizerie de articol.
Așa că s-o-nervat a boalii ș-o retezat toate comentariile neprincipiale. O rămas numai câteva ale băieților mari, care știu să facă pipi cu putza din picioare, și care sunt pretenari la cataramă cu momâia fiindcă i-o dus padarok o tufă de orhidee ș-o ciosculată mare, neagră și tare.
p.s. tu, dacă ți-ai luat doza de scârbavnică dispoziție colindând șandramaua aia de Rromânică absurdistană, ai trecut pe la dărăpănătura aia bombardată de pe Băncescu Culiță ca să-i duci vestalei ablația? Că parcă așa te lăudai în gura mare amu vreo trii secoli.
7.2  RE: Taz, trimis de
(22 aug 2013, 10:09:01
Maestre,nu am timp sa-ti povestesc,poate,in editia viitoare a Enervatorului de Brustureava.Acum trebuie sa ma duc la cules ...capsuni!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei