Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 mar 2013 - Anul XVIII, nr. 58 (5265)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oameni noi

Schimbări în structurile de conducere ale Direcţiei Sanitar Veterinare Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În structurile de conducere ale Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Suceava au intervenit recent o serie de modificări. Funcţia de director adjunct a fost preluată de Margareta Ştefănoaia, care îl înlocuieşte pe Dănuţ Botezan. Acesta din urmă a fost numit şef al Serviciului Sănătate Animală din cadrul DSVSA Suceava. Margareta Ştefănoaia a fost numită cu titlu interimar până la organizarea unui concurs, numirea fiind făcută de preşedintele Agenţiei Naţionale Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Mihai Ţurcanu.

O altă schimbare a fost realizată în fruntea Serviciului de Inspecţie al DSVSA Suceava. Noul şef al acestui serviciu este Cornel Ţehaniuc, care îl înlocuieşte pe Vasile Semeniuc.

Schimbările survin la aproximativ trei luni după schimbarea şefului DSVSA Suceava. La finele anului trecut, în fruntea instituţiei a fost numit cu titlu interimar medicul veterinar Octavian Ilisoi, care l-a înlocuit pe Petrea Dulgheru, avansat în structurile de conducere al ANVSA.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Schimbări în structurile de conducere ale Direcţiei Sanitar Veterinare Suceava.
 Vizualizări articol: 2768 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Schimbări în structurile de conducere ale Direcţiei Sanitar Veterinare Suceava3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PRECIZARE trimis de
(12 mar 2013, 14:48:30
SEFUL ANPC:
50% DIN LAPTE SE VINDE ,,LA NEGRU''.PAI DE CAND VA SPUNEM,DESPRE ACEST COMERT PRIN CARTIERE.DACA POPULATIA STIE CE CONTINE ACEST LAPTE,ZONELE DE UNDE PROVINE SI CE APA SE FOLOSESTE IN PROCESUL DE PRODUCTIE,SIGUR CA NU MAI CUMPARA ASTFEL DE PRODUSE LACTATE.LA FABRICA,''BRIGADA FIDELA''SEFILOR,TREBUIE SA PLECE CU PLASE,GENTI TRUSE DE SCULE,RUCSACE,LA VANDUT PRODUSELE PE UNDE POATE,SE MAI FAC ARANJAMENTE CU CANTINELE DE LA CAMINE DE BATRANI,SCOLI SPECIALE,LICEE,ETC.
CA SI LA O FABRICA DE MOBILA,DE EX.,LUCREAZA OMU' TOATA LUNA,IAR LA SFARSIT PRIMESTE UN FOTOLIU IN BRATE SI TREBUIE SA PLECE CU EL LA VANDUT.HMMM!
2.   COMPLETARE trimis de
(12 mar 2013, 14:51:43
SE PARE CA SI MIN.SANATATII A AJUNS LA VORBA NOASTRA IN PRIVINTA UNOR INSTITUTII INUTILE,''ROZATOARE'' DE BANI PUBLICI.VORBA ACEEA-''MAI BINE MAI TARZIU DECAT NICIODATA''.SUCCESURI!!!
3.   COMPLETARE LA...COMPLETARE trimis de
(12 mar 2013, 15:47:52
MAI MULTE ASPECTE LEGATE DE PRODUSELE LACTATE,VI LE VOM PREZENTA DUPA INTOARCEREA CSMR-ULUI DIN EXCURSIA DE PESTE HOTARE.ACESTIA NU AU AVUT CE FACE,AU DAT UN SMS LA UN NR DE PE UN PAHAR, CU ,,IAURT NATURAL''SI INTREAGA COMISIE A CASTIGAT CONCURSUL-CEVA DE GENUL ,,TE TREZESTI CALATOR''.
SPERAM SA SE SI INTOARCA,POATE NU CALATORESC DEJA SPRE,, TINUTURILE VANATORII VESNICE'';NU SE PREA VEDE DIFERENTA DINTRE SORTIMENTE-ACEEASI MARMELADA ALBA,NICI FIARTA IN CIORBA NU SE DIZOLVA.O FI TOTUSI CEVA MAI SPECIAL.CA SI PROMOTIA!
4.   Pentru MONTE trimis de
(12 mar 2013, 16:13:42
Alo, MONTE, ai mai scris pe net? Te rog nu mai scrie cu litere de tipar ca este greu la citit. In rest, subiectul e amplu si este valabil nu numai la lactate ci si la alt produse.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei