Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 mar 2012 - Anul XVII, nr. 76 (4981)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Şocant

Copil de 13 ani, violat luni la rând de un minor de 17 ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Poveste şocantă pe o uliţă din localitatea Frasin, comuna transformată peste noapte în oraş, acolo unde părinţii unui băiat în vârstă de 13 de ani susţin că fiul lor a fost violat luni în şir de copilul unor vecini de-ai lor, un adolescent de 17 ani.

Cazul este cercetat de ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, iar ieri medicii legişti au confirmat că minorul în vârstă de 13 ani prezintă leziuni specifice unor raporturi sexuale anale.

Culmea, pentru că poliţia nu are bani să plătească serviciile medico-legale, mama copilului violat a fost sfătuită să plătească ea suma de 50 de lei, contravaloarea examinării fiului ei, pentru a primi mai repede raportul legiştilor.

 

„Mi-a povestit că îl ducea în pădure. Câte o dată pe săptămână, la început, apoi chiar la două zile”

Gabriela Axinte povesteşte că a aflat zilele trecute de la un vecin că fiul ei în vârstă de 13 ani este violat de mai multe luni de băiatul unei familii care locuieşte la câteva case distanţă.

Deşi în primă fază a negat, copilul abuzat le-a spus părinţilor că violurile au început în luna august a anului trecut, fiind pus de băiatul mai mare să-l masturbeze şi să-i facă sex oral.

Mama minorului s-a dus direct la poliţie şi a povestit toate cele întâmplate.

Ieri, la solicitarea ofiţerului care se ocupă de caz, Gabriela Axinte a venit cu băiatul la Suceava, pentru ca minorul să fie examinat de medici. A aflat de la legişti că fiul ei a fost obligat să întreţină şi raporturi sexuale anale.

„Mi-a povestit că îl ducea în pădure. Câte o dată pe săptămână, la început, apoi chiar la două zile”, era revoltată mama victimei.

Femeia susţine că fiul ei era obligat să facă sex, fiind ameninţat de către adolescentul în vârstă de 17 ani: „Îl ameninţa că trece cu scuterul peste el şi peste frăţiorul lui mai mic de 6 anişori...”.

 

Mama copilului violat susţine că a primit 100 de lei să-şi ţină gura

Gabriela Axinte şi soţul ei au împreună trei copii şi trăiesc de pe o zi pe alta, muncind cu ziua.

Am găsit-o prin vecini, căutând să împrumute bani pentru a plăti o rată la bancă. „Cu 50 de lei care trebuia să-i dau la bancă, rata pe luna asta, am plătit consultaţia la Suceava, că aşa mi-au spus poliţişti, că vine mai repede actul. Îl plăteşte poliţia, dar am înţeles că durează şi eu vreau să se afle adevărul”, era revoltată femeia.

Susţine că mama adolescentului care i-a agresat băiatul a încercat să-i cumpere tăcerea: „A venit la  mine, că să o rezolvăm altfel. A spus că îmi dă 100 de lei şi îmi face o cinste. Să-mi dea un miliard, n-am nevoie de banii lor”.

 

Rudele adolescentului acuzat dau vina pe un alt vecin de-al lor: „Dau vina pe noi, că suntem mai înstăriţi”

Uliţa pe care locuiesc cele două familii e plină de săteni, curioşi să asiste la cearta dintre cele două mame, cea a copilului abuzat şi cea a celui acuzat de viol.

Discuţiile degenerează repede în ceartă.

Maria Sorohan, mama adolescentului acuzat, susţine că nu fiul ei ar fi comis violurile, ci chiar vecinul care i-a spus Gabrielei Axinte că băiatul ei a fost obligat să întreţină raporturi sexuale.

„El (n.r.-vecinul în cauză) a mai avut probleme din astea şi cu alţi copii. Multă lume ştie. Nu băiatul meu o făcut treburile astea, ci chiar vecinul lor, şi acum dau vina pe noi, că suntem mai înstăriţi”, se apără cealaltă femeie.

E susţinută şi de mama ei, bunica adolescentului acuzat, care însă nu pare atât de convinsă de nevinovăţia minorului şi deja se gândeşte la consecinţele faptelor acestuia: „Şi 100 de milioane să plătesc şi am să le plătesc la stat. E singurul meu nepot”. 

Cine are sau nu dreptate în această poveste şi cine l-a abuzat sexual pe minorul de 13 ani sunt răspunsuri pe care poliţiştii anchetatori trebuie să le ofere în cât mai scurt timp.

Cazul ar trebui să intre şi în atenţia autorităţilor de la Protecţia Copilului, pentru ca minorul abuzat să fie consiliat psihologic.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copil de 13 ani, violat luni la rând de un minor de 17 ani.
 Vizualizări articol: 2413 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 6 voturi
Copil de 13 ani, violat luni la rând de un minor de 17 ani4.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(31 mar 2012, 12:56:18
trebuie dus la botosani daca ii plac baieti sai sara oralu din cap ,astia trebuie castrati
2.   Vorba aia....cei 7 ani de acasa trimis de
(31 mar 2012, 21:14:32
asta a vazut in casa,asta a invatat,asta face.a recidivat,va recidiva...asa ca dus in lumea homosexualilor.va fi foarte iubit.
3.   Comentariu trimis de
( 1 apr 2012, 11:00:25
doamne fereste cate se mai intampla in asa zisul oras Frasin? parca am fi in cartierele de prin America? dar ce sa ne mai miram ca la cati interlopi sunt in Frasin si nimeni nu face nimic, cati jegosi care isi bat joc de oameni si nimeni nu face nimic, ce sa ne mai mire faptul ca un cacacios la 17 ani, repet la 17 ani violeaza pe unul de 13 ani, asta e........atata stiu sa faca, oare unde sunt cei 7 ani de-acasa? ce l-au invatat acei parinti? asta trebuie bagat in puscarie ca mai tarziu ajunge sa omoare? mi-e greata de orasul Frasin, in care nu se face nimic? DAR SA TRAIM BINE
4.   Comentariu trimis de
( 3 apr 2012, 21:58:08
cred ca politia din Frasin doarme tare bine, dar sa-i lasam sa doarma sa nu-i trezim ca in Frasin, pardon in orasul Frasin NIMENI nu face nimic, repet nimeni, toti se cred mari si in realitate nu fac nimic........dar e bine asa.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei