Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 feb 2012 - Anul XVII, nr. 33 (4938)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Broscuţa”

Auto Mitric aduce pe piaţa suceveană noul Beetle

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noul Volkswagen Beetle a fost prezentat ieri, în mod oficial, pe piaţa suceveană de SC Auto Mitric Suceava, unicul distribuitor al acestei mărci de autoturisme în judeţul Suceava. Potrivit reprezentanţilor firmei sucevene, noul Beetle este maşina ideală pentru cei care vor să conducă „un automobil care exprimă emoţii, oferă performanţe dinamice, asigurând totuşi şi mult spaţiu şi care este numărul unu în parcul auto, atât pentru viaţa de zi cu zi, cât şi pentru marile călătorii”. Noua variantă a acestui model Volkswagen, unul dintre cele mai cunoscute la nivel mondial, este complet diferită faţă de cea prezentată în anul 1998. Reprezentanţii Auto Mitric spun că Beetle este caracterizat în momentul de faţă de „o sportivitate curată, de încredere de sine şi dominanţă”. Noua maşină nu are doar un profil mai coborât, ci este şi mai lată decât precedentul model, capota din faţă este mai lungă, iar parbrizul este poziţional mai în spate şi este mai înclinat. Astfel se face că cea mai recentă generaţie Beetle este „mai îndrăzneaţă”, mai dinamică şi mai masculină.
Trebuie spus că pentru Europa, Volkswagen va lansa pe piaţă trei versiuni de echipare, respectiv Beetle (versiunea de bază), Design (versiunea medie) şi Sport (versiunea de top), fiecare dintre acestea având un caracter complet independent. Potrivit reprezentanţilor Auto Mitric, o caracteristică distinctivă a acestui model este faptul că ergonomia şi arhitectura interiorului au la bază parametri complet noi, maşina oferindu-le viitorilor proprietari o experienţă de condus mult mai sportivă. Mai mult, Volkswagen a implementat un nivel calitativ al interiorului care depăşeşte orice limitare a cestei clase de maşini. Noul Beetle are şi un caracter practic, pentru utilizarea de zi cu zi, oferind suficient spaţiu pentru patru persoane adulte, chiar şi pentru călătorii lungi, iar portbagajul poate ajunge până la capacitatea de 905 litri. De asemenea, plafonul panoramic, rabatabil sau glisant, lasă lumina soarele să pătrundă în interior chiar şi în timpul iernii, iar un sistem de sunet Fender va întreţine pasagerii în timpul călătoriei. Noul model mai este echipat cu sistemul Keyless Acces, pentru blocarea uşilor şi pornirea motorului, sistem care funcţionează fără cheia tradiţională pentru portiere sau contact.
Pentru noul model variantele de motorizare sunt de 77kW/105 CP şi 147 kw/200 CP. Motorul cu cel mai eficient consum de combustibil disponibil pentru Europa este 1.6 TDI, de 105 CP, care consumă 4 litri la 100 de kilometri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Auto Mitric aduce pe piaţa suceveană noul Beetle.
 Vizualizări articol: 2432 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 3 voturi
Auto Mitric aduce pe piaţa suceveană noul Beetle3.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Probleme cu masina cumparata de la Auto Mitric trimis de
(22 mar 2012, 14:28:03
Si mie mi sa intamplat acelasi lucru. Am un passat b6 iar la doar 50 mii km mi sa oprit motorul la o ora de varf in centrul Sucevei. M-am dus la reprezentanta la Auto Mitric unde mi s-a spus ca un injector costa 35 milioane. Am refuzat sa il platesc si am decis sa duc masina la reparat in alt service. Atunci acestia m-au sunat spunandu-mi ca s-a rezolvat ( au schimbat injectorul), fara sa platesc nimic. Acum, dupa 6 luni de la acea intamplare iar am probleme cu masina. Ma duc din nou la reprezentanta unde solicit o verificare. Acolo am fost tratata foarte superficial de dealerul Sorin deoarece i-am sugerat sa imi schimbe si celelalte injectoare in ideea intamplarii de acum 6 luni. Acestia au refuzat categoric spunandu-mi ca trebuie sa vin cu masina pe platforma sa imi le schimbe, neluand in calcul faptul ca puteam ramane in mijlocul soselei, sau mai rau sa mi se opreasca intr-o depasire sau curba. Stiu ca este o greseala din fabricatie, injectoarele au fost deja inlocuite de producator in USA,Anglia si Germania, numai la noi totul este contra cost. Vi se pare firesc ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei