Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 24 ian 2011 - Anul XVI, nr. 18 (4616)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tânăr problemă

Urmăriri în trafic şi apoi printr-o livadă, după un adolescent fără permis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 18 ani fără permis de conducere, ieşit în trafic cu maşina tatălui său, a fost prins de poliţişti după o scurtă urmărire în trafic şi apoi printr-o livadă. Pentru a-l „convinge” să se oprească, agenţii aflaţi în urmărire au tras şi un foc de armă în plan vertical. Cazul este cu atât mai grav în condiţiile în care acelaşi tânăr a fost condamnat recent pentru conducere fără permis.   

Totul s-a întâmplat în noaptea de vineri spre sâmbătă. Puţin după ora 23.00, o patrulă de poliţie aflată pe strada Argestru, în municipiul Vatra Dornei, a încercat să tragă pe dreapta un autoturism Ford. În loc să oprească la semnalul oamenilor legii, şoferul a demarat în trombă. În scurt timp, din maşină au coborât trei tineri, care au trecut peste linia ferată şi au fugit spre o livadă. Cei doi poliţişti care îi urmăreau au coborât şi ei din maşină, somându-i pe fugari să se oprească.

Conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, după somaţiile verbale, unul dintre poliţişti a tras un foc de avertisment în plan vertical, moment în care cei trei s-au oprit.

Din cercetări s-a stabilit că la volan s-a aflat un tânăr în vârstă de 18 ani, Gabriel Orheian, din comuna Păltinoasa. Acesta nu are permis de conducere şi a recunoscut faptul că a fugit deoarece mai are o condamnare cu suspendare pentru o faptă similară şi i-a fost frică de repercusiuni.

Pe 21 decembrie 2010, instanţa îl condamnase pe acesta la două luni de închisoare cu suspendare, el aflându-se practic în perioada de încercare. 

El a mai relatat că vineri seară a plecat împreună cu cei doi amici spre Vatra Dornei, unde urmau să se întâlnească cu un prieten comun.

Poliţiştii au mai stabilit că numerele de înmatriculare ale maşinii erau expirate de la finele anului trecut, ceea ce înseamnă o răspundere penală în plus pentru tânărul de 18 ani.

Prins a doua oară fără permis de conducere. Şi mai mult, în perioada de încercare după prima faptă, tânărul de 18 ani riscă acum o condamnare cu executare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Urmăriri în trafic şi apoi printr-o livadă, după un adolescent fără permis.
 Vizualizări articol: 900 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Urmăriri în trafic şi apoi printr-o livadă, după un adolescent fără permis5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei