Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 sep 2010 - Anul XV, nr. 206 (4497)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Poliţia de Frontieră

Focuri de armă şi urmăriri pentru reţinerea unui contrabandist de ţigări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un echipaj din cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava a realizat o captură însemnată de ţigări de contrabandă într-o acţiune în care au fost folosite armele de foc. Mai exact, marţi seară, în baza informaţiilor pe care le „culeseseră” din teren, lucrătorii de la frontieră au organizat, pe comunicaţia Brodina -Vicovu de Sus, o acţiune pe linia combaterii contrabandei şi traficului cu ţigări, ocazie cu care au depistat în trafic un autoturism suspect, marca Vauxhall Vectra, în care  se aflau două persoane.

Potrivit celor afirmate de purtătorul de cuvânt de la Inspectoratul judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisar Ilie Poroch-Seriţan, în timp ce lucrătorul de poliţie efectua semnalul regulamentar de oprire, autoturismul a frânat brusc, pe contrasens, la circa o sută de  metri de echipajul de poliţie de frontieră, apoi cele două persoane au coborât şi au încercat să fugă. În aceste condiţii, poliţiştii de frontieră au procedat la somarea legală prin voce, şi pentru că nu au văzut nici un fel de reacţie din partea fugarilor, s-a recurs la folosirea armamentului.

După ce au fost trase cinci focuri de avertisment în plan vertical, s-a reuşit reţinerea lui Vasile Paul Ursache, în vârstă de 24 de ani, din Vicovu de Sus.

În urma verificării autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit 16 colete ce conţineau opt mii de pachete de ţigări marca Doina de provenienţă Republica Moldova. Ţigările, evaluate la 48 de mii de lei, au fost ridicate în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră.

„Fiind întrebat de provenienţa ţigărilor, tânărul a declarat că a fost plătit de către două persoane necunoscute cu suma de 1.000 lei, pentru a le transporta din localitatea Straja până în oraşul Vicovu de Sus”, a arătat purtătorul de cuvânt de la Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisarul Poroch-Seriţan, care a mai precizat că poliţiştii de frontieră i-au întocmit acte premergătoare sub acuzaţia de contrabandă în formă agravantă, acte ce au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi. Totodată, autoturismul marca „ Vauxhall Vectra” a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor şi indisponibilizat la sediul I.J.P.F. Suceava.

În cursul zilei de ieri, Judecătoria Rădăuţi a emis mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele lui Vasile Paul Ursache.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Focuri de armă şi urmăriri pentru reţinerea unui contrabandist de ţigări.
 Vizualizări articol: 3590 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Focuri de armă şi urmăriri pentru reţinerea unui contrabandist de ţigări0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei