Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 aug 2010 - Anul XV, nr. 190 (4481)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În celulă

Şoferul care a omorât un copil pe trotuar, arestat la patru zile după ce-a fost lăsat în libertate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul care s-a urcat băut la volan şi a provocat un accident soldat cu moartea unui copil în vârstă de 14 ani, care se deplasa cu bicicleta pe trotuar, a fost arestat în cursul zilei de ieri de judecătorii Tribunalului Suceava, după ce în urmă cu patru zile, magistraţii Judecătoriei Vatra Dornei îi scoteau cătuşele de la mâini şi îl lăsau să se întoarcă la domiciliu, respingând propunerea procurorilor de a-l băga după gratii.

Procurorii dorneni au făcut recurs, iar, ieri, Tribunalul Suceava a decis că locul lui George Pîslaru (25 de ani) din municipiul Vatra Dornei, este, cel puţin pentru 29 de zile, în spatele gratiilor, pentru ucidere din culpă.

Accidentul provocat de George Pîslaru s-a petrecut pe 23 iulie a.c..

Aflat la volanul unui Ford, cu o alcoolemie de peste 2 la mie, tânărul a scăpat volanul de sub control, pe strada Foresta, din Vatra Dornei, a intrat pe trotuar şi l-a izbit în plin de David A. care se deplasa cu bicicleta, după care maşina s-a izbit într-un stâlp din beton al unui gard din apropiere.

De la data accidentului şi până pe 5 august a.c., George Pîslaru s-a internat în mai multe unităţi spitaliceşti de pe raza judeţelor Suceava şi Iaşi, refuzând să dea curs unui număr de cinci citaţii procedurale, cu toate că, susţine poliţia, în anumite zile s-a aflat la domiciliu, motivând neprezentarea prin lipsa unui avocat ales.

La 5 august a.c., tânărul s-a externat din Spitalul Judeţean Iaşi, iar în dosarul penal întocmit pe numele său s-a început urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Luni, 9 august, în jurul orei 9:30, George Pîslaru a venit însoţit de un avocat la sediul Poliţiei Vatra Dornei, iar două ore mai târziu a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

În aceeaşi zi, însă, judecătorii dorneni aveau să respingă propunerea procurorilor de  arestare preventivă a tânărului, luând faţă de acesta doar măsura interdicţiei de a părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Procurorii au făcut recurs, iar ieri după-amiază, Tribunalul Suceava a decis ca George Pîslaru să fie încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şoferul care a omorât un copil pe trotuar, arestat la patru zile după ce-a fost lăsat în libertate.
 Vizualizări articol: 1826 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Şoferul care a omorât un copil pe trotuar, arestat la patru zile după ce-a fost lăsat în libertate4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei