Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 iul 2010 - Anul XV, nr. 177 (4468)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dosare penale

Maşini înmatriculate în străinătate, fără RCA, pe drumurile din judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Patru conducători auto s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistaţi la volanul unor autoturisme înmatriculate în străinătate, fără RCA, în cadrul unei acţiuni desfăşurate, miercuri după-amiază, între orele 13:00-16:00, pe raza oraşului Vicovu de Sus.

Constantin P. (45 de ani), Nelu Ţ. (28 de ani), Petrică U. (23 de ani), toţi din Vicovu de Sus, precum şi Ilie U. (22 de ani), din Vicovu de Jos, conduceau autoturisme înmatriculate în Marea Britanie fără a avea asigurare pentru răspundere civilă în caz de pagube produse terţilor prin accidente de circulaţie.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie în România, s-au ridicat plăcuţele de înmatriculare ale autoturismului şi permisul de conducere al conducătorului auto cu drept de circulaţie pe o perioadă de 15 zile”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maşini înmatriculate în străinătate, fără RCA, pe drumurile din judeţ.
 Vizualizări articol: 1324 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Maşini înmatriculate în străinătate, fără RCA, pe drumurile din judeţ3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ??? trimis de
(30 iul 2010, 13:15:09
nu inteleg la ce se refera :"nu are drept de circulatie" pentru ca nu e asigurata sau pt faptul ca are volanul pe partea dreapta?
2.   Precizare trimis de
(30 iul 2010, 13:54:39
nu e asigurata. de asta nu are drept. treaba cu volanul nu conteaza. tu daca mergi in Anglia ai trebui interzis pentru ca ai volan pe stanga?
3.   PRINDETI-L PE OVIDIU GJ DIN VICOVU DE SUS trimis de
(30 iul 2010, 13:57:54
va dau un pont. Un individ din Vicovu de Sus, poreclit Ovidiu Gj unbla cu un Opel vectra model mai vechi furat din Anglia. Chiar el s-a laudat. Prindeti ticalosul si hotul
3.1  RE: PRINDETI-L PE OVIDIU GJ DIN VICOVU DE SUS trimis de
(30 iul 2010, 15:01:58
SORODOC tata, la politie se "toarna in pahare" nu prin ziare.
4.   :) trimis de
(30 iul 2010, 14:24:53
dak te prinde ovidiu iti rupe capurolling on the floor , de parca ar fi numai ellaughing))
5.   Precizare trimis de
(30 iul 2010, 22:06:11
vai de capul tau sindy. tu crezi ca toti sunt fricosi ca tine? cine crezi tu ca e INDIVIDUL asta? A MAI FOST UNU DIN VICOVU DE JOS SI ACU STA ASCUNS PRIN BALARII
6.   :) trimis de
(30 iul 2010, 22:12:58
dak esti asa de curajos du-te frate la politie si depune marturie , de ce mai stai sau cel mai probabil ti-e frica sa nu ti-o furi . Sincer nu mie frica ca nu am vreun motiv , dar e bine sa fim atenti la vorbim !!!!
6.1  RE: :) trimis de
(30 iul 2010, 22:52:44
mai sindy stai linistit, plata vine de la sine. maine , poimaine auzi ca a nimerit nu stiu ce copac. cred ca am facut destul deja. mai departe e treaba politiei. uite vezi? de asta merge prost totul in tara asta. din cauza celor ca tine. stau sub nas cu nelegiuirea dar ii doare in cot. ba mai pe deasupra mai incearca sa o si acopere.oricum vai de capul lui va fi
7.   PRINDETI-L PE OVIDIU GJ DIN VICOVU DE SUS trimis de
(30 iul 2010, 22:57:26
PRINDETI-L PE OVIDIU GJ DIN VICOVU DE SUS
PRINDETI-L PE OVIDIU GJ DIN VICOVU DE SUS
PRINDETI-L PE OVIDIU GJ DIN VICOVU DE SUS
PRINDETI-L PE OVIDIU GJ DIN VICOVU DE SUS
PRINDETI-L PE OVIDIU GJ DIN VICOVU DE SUS
PRINDETI-L PE OVIDIU GJ DIN VICOVU DE SUS
PRINDETI-L PE OVIDIU GJ DIN VICOVU DE SUS
PRINDETI-L PE OVIDIU GJ DIN VICOVU DE SUS
PRINDETI-L PE OVIDIU GJ DIN VICOVU DE SUS
PRINDETI-L PE OVIDIU GJ DIN VICOVU DE SUS
PRINDETI-L PE OVIDIU GJ DIN VICOVU DE SUS

Opel de anglia ilegal
8.   ... trimis de
(31 iul 2010, 00:39:30
da . Foarte probabil din cauza mea merge totul prost in tara astalaughing) iti mai spun ceva : probabil esti din vicov si daca esti atat de corect mergi frate la politie , asta ar face un bun cetatean. Sincer nu ma doare in cot de ce se intampla in tara asta , dar cand cei de sus o sa fie corecti o sa fiu si eu . Si inca ceva pe internet toti suntem ....... nu mai conteaza sa ai o seara faina !
8.1  RE: ... trimis de
(31 iul 2010, 09:37:51
bafta si tie. da tot trebuie sa inceapa de undeva corectitudinea, nu? oricum, in mod normal cineva ar fi trebuit sa vada discutia noastra si sa se sesizeze.
9.   Dosare penale intocmite fara baza trimis de
(31 iul 2010, 12:38:45
In cazurile mai sus mentionate in articol politia a folosit o sursa neguvernamentala din Marea Britanie pentru a verifica o baza de date a masinilor asigurate in Marea Britanie- www.askmid.com. Acest website este privat si nu reprezinta baza de date a politiei britanice, neavand o baza completa de date a masinilor asigurate pe teritoriul Marii Britanii. Ca atare dosarele penale intocmite precum si retinerea placutelor de inmatriculare a masinilor inscrise in Marea Britanie contravine legii. Ca si posesor al unei masini inmatriculate in Marea Britanie pot sa imprumut masina mea unui sofer din Romania care o poate conduce daca asigurarea mea ii da acest drept. Daca politia romana ar opri acest sofer si i-ar confisca placutele si i-ar intocmi dosar penal ar comite o ilegalitate pentru care poate si ea la randul ei sa fie actionata in instanta. Este absolut incorect sa te folosesti ca si politist de date private emise de un site strain pentru a intocmi un dosar penal.
9.1  RE: Dosare penale intocmite fara baza trimis de
(31 iul 2010, 21:52:55
taci naibii si plateste asigurarea ilegalule. tu esti unul din aia care nu au asigurare. ai recunoscut rahatule. pleteste  ☭ ule
9.2  RE: Dosare penale intocmite fara baza trimis de
(31 iul 2010, 21:54:30
in Romania te supui regulilor romanesti. nu cele englezesti. nu-ti convive pleaca dreak in anglia ilegalule

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei