Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 iun 2009 - Anul XIV, nr. 149 (4135)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Super concerte

Cargo, Smiley şi Blaxy Girls au încins atmosfera de Zilele Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Distracţie cu melodii de criză, de dragoste, dar şi de zbenguit din toate încheieturile. Asta au gustat miile de oameni, majoritatea tineri, care forfoteau precum furnicile în centrul Sucevei în seara zilei de sâmbătă, când au avut loc concertele Smiley, Blaxy Girls şi Cargo.

 

Fetele de la Marea Neagră

Cei care au încălzit atmosfera până la venirea invitaţilor speciali au fost sucevenii de la Intensiv, care s-au prezentat în faţa publicului cu şase melodii, primite destul de bine.
Urcarea pe scenă a “Fetelor de la Marea Neagră” - Blaxy Girls, a stârnit entuziasmul miilor de tineri aflaţi pe esplanada Casei de Cultură, care le-au ascultat piesele de zeci şi zeci de ori, după cum au dovedit, chiar de la primele acorduri muzicale.
“If you feel my love” a fost prima piesă care a fost pe buzele sucevenilor, care au cântat împreună cu Rucsy Iliescu – voce şi chitară, Cristina Marinescu -chitară bas, Gabriela Marinescu - tobe, Amalia - chitară solo şi Ana – clape, pe parcursul întregului spectacol.
Au urmat curând şi piese precum „Tu”, “Fac ce vreau”, „Hey- Hey”, dar şi mult îndrăgitele “Dear mama”, cu care au fost la un pas de a reprezenta România la Eurovision.
Spectacolul celor cinci fete din Constanţa s-a încheiat cu o altă piesă care este difuzată zilnic la radiourile din România - “Oare trebuie să pierzi”.

 

Zâmbăreţul

După melodiile triste ale fetelor de la Blaxy Girls, prezenţa pe scenă a celui care numai prin porecla sa îţi stârneşte un zâmbet – Smiley, a fost o gură de aer binevenită.
“Un pas înainte” şi distracţia a început, într-un ton optimist şi în mişcări de dans.
“Am bani de dat”, melodia de criză care a fermecat întreaga Românie, a dezlănţuit mulţimea, care, dansând şi cântând cu convingere mai ales refrenul, a făcut ca peste 10.000 de suceveni să strige în cor, cu zâmbetul pe buze – “Am bani de dat, am datorii la stat” şi “Banii zboară”.
Nu au lipsit însă nici melodiile de suflet – “Oare ştii”, “Designed to love you” şi “În lipsa mea”, care au dat noi motive tinerelor spectatoare să fie topite după simpaticul solist.
Legate între ele de mici povestioare şi de jocuri de cuvinte, melodiile celui care face parte şi din trupa Simplu au curs una după alta, reuşind să farmece mulţimea, care a dansat şi cântat aproape o oră alături de Smiley, care, după ce i-a asigurat că “Oficial îmi merge bine”, i-a lăsat pe spectatori cu zâmbetul pe buze, semn clar al unui spectacol reuşit.

 

Răii rockului

În cârje, cu piciorul în ghips, dar cu inima la fel de rebelă. Aşa a urcat pe scenă solistul trupei Cargo, Adrian Igrişan, care nu s-a lăsat influenţat nici de durere şi nici de imposibilitatea de a se mişca, reuşind să susţină un concert plin de vitalitate până aproape de miezul nopţii.
“Anarhia” s-a dezlănţuit în centrul Sucevei, mii de tineri sărind cu mâinile în aer, dând din cap cu o energie de invidiat. “Doi paşi în urma ta”, doar atâta i-a despărţit pe membrii trupei de miile lor de admiratori.
“Aproape de voi”, una din cele mai apreciate balade rock româneşti, a răsunat în cor, prin vocile a mii de tineri, care, legănându-se pe ritmul melodiei, au făcut valuri-valuri în centrul Sucevei.
“Sunteţi răi, sunteţi răi!”, le-a strigat în semn de mulţumire Adrian Igrişan rockerilor care s-au dezlănţuit şi mai tare pe melodii precum „Călare pe motoare” şi “Noaptea vrăjitoarelor”, unii dintre ei, urcaţi pe braţele prietenilor, aruncându-se în mulţime şi fiind purtaţi, din mână în mână, ca pe un covor umblător.
Aclamaţi de mulţime, membrii trupei Cargo au revenit pe scenă pentru un bis, îndrăgita melodie „Ploaia” fiind alegerea lor, care, în mod ironic, a coincis cu o puternică ploaie care s-a dezlănţuit după terminarea spectacolului.

 

Ploaia de stele

Ultimul moment din programul de sâmbătă al Zilelor Sucevei 2009 a fost focul de artificii care a luminat cerul, deasupra oraşului, minute în şir, mii şi mii de stele născându-se şi dispărând, într-o feerie de lumini şi culori.
Din păcate, amintirea unui spectacol atât de reuşit a fost ştearsă parţial de ploaia torenţială pe care au fost nevoiţi să o îndure în stradă mii de suceveni care nu au găsit nici un mijloc de transport în comun cu care să ajungă mai rapid acasă.
Pe motiv că spectacolul a fost anunţat a dura până la ora 22.00, de la 22.50 nu a mai circulat nici unul din autobuzele TPL, mulţimea de oameni care s-a revărsat din Centru cu puţin timp înainte de miezul nopţii şi dorea să ajungă în cartiere mai îndepărtate, precum Burdujeni, Obcini, George Enescu şi Iţcani fiind nevoiţi să aştepte chiar şi peste o oră în ploaie, sau adăpostiţi pe unde se putea, venirea unui maxi-taxi sau a taxiurilor, care nu mai făceau faţă numărului foarte mare de clienţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cargo, Smiley şi Blaxy Girls au încins atmosfera de Zilele Sucevei.
 Vizualizări articol: 11756 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Cargo, Smiley şi Blaxy Girls au încins atmosfera de Zilele Sucevei2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei