Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 iun 2009 - Anul XIV, nr. 142 (4128)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Joi după-amiază

Record de amenzi şi infracţiuni, după ce străzile au fost împânzite de poliţişti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Una dintre cele mai de amploare acţiuni de control în trafic organizate vreodată de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, care a presupus mobilizarea a 468 de oameni ai legii, s-a soldat cu un adevărat record în ceea ce priveşte sancţiunile pe linie rutieră, fiind amendaţi aproape 1.000 de şoferi, câteva zeci rămânând şi fără permise de conducere ori alegându-se cu dosare penale.
Acţiunea preventiv-educativă organizată sub genericul „Suceava în Siguranţă”, care a vizat asigurarea climatului de siguranţă civică, desfăşurarea în condiţii de siguranţă a traficului rutier, diminuarea riscului rutier şi a fenomenului infracţional, s-a desfăşurat joi, între orele 15.00 şi 23.00.
În ceea ce priveşte traficul rutier, amenzile au curs una după alta. Nu mai puţin de 948 de participanţi la trafic (în majoritate şoferi, dar şi pietoni, motoscuterişti, motociclişti sau căruţaşi) au fost sancţionaţi contravenţional pentru abateri de la regimul circulaţiei rutiere, valoarea amenzilor fiind de 128.060 de lei.
Un număr de 27 de conducători auto au rămas şi fără permise de conducere, cei mai mulţi pentru că au fost înregistraţi de radare cu viteze ce depăşeau cu mai mult de 50 de kilometri la oră limitele admise, în timp ce în alte 54 de cazuri s-au reţinut certificatele de înmatriculare ale conducătorilor auto.
De asemenea, 15 şoferi s-au ales cu dosare penale, pentru infracţiuni la regimul rutier.
Poliţia a dat ca exemple cazul lui Paul S., de 20 de ani, din oraşul Liteni, care a fost prins la volanul unei maşini pe drumul judeţean din localitate fără permis de conducere.
La capitolul şoferi băuţi, cea mai mare concentraţie de alcool (1,05 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat) a fost depistată la Emil P., un şofer în vârstă de 57 de ani, din municipiul Fălticeni, urmat îndeaproape de Petru D., în vârstă de 25 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, prins cu o concentraţie de 0,99 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Record de amenzi şi infracţiuni, după ce străzile au fost împânzite de poliţişti.
 Vizualizări articol: 785 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.57/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 7 voturi
Record de amenzi şi infracţiuni, după ce străzile au fost împânzite de poliţişti2.657

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(20 iun 2009, 12:25:21
Actiunea preventiv-educativa organizata sub genericul: Bani cat mai multi la buget ptr. k vin din nou alegeri!
2.   Astia iar ne cred prosti... trimis de
(20 iun 2009, 15:33:18
Eu as vrea sa ma opreasca in trafic, militianu ala care a ocolit damburile de reducere a vitezez de la grup, razand dupa aia ca l-am observat. Sau militienii aia care s-au dat jos pe rand din masina ca sa-si cumpere cate 2 doze de bere, tinandu-le palmat pe langa corp. Exemplele pot continua. Pe ei nu-i sanctioneaza nimeni. Cretinii dracu
3.   E bine trimis de
(20 iun 2009, 17:34:49
e perfect asa, sa fie organizate astfel de ,,razii" sa zicemhappy, sa fie controlati majoritatea din trafic, dar nu 1 masina , asa ca acum , 2-3 si de la sv, ca am vazut multe cazuri in care era o masina si te oprea pt nimic, vroiau ciubuc .....

mai bine nu ar mai opri aiurea si ar organiza o data pe sapt astfel de filtre
4.   Buuuun trimis de
(20 iun 2009, 18:27:07
nu pot decat sa salut aceasta initiativa... stiu ca au mai fost pana acu controale de agest gen dar nu de aceasta amploare. eu unu sunt satul de nebunii din trafic... nu de putine ori a trebuit sa ma feresc cand un tampit ce venea pe contrasens depasea ignorandu-ma, sau cand, in oras fiind, vedeam depasiri pe trecerile de pietoni.

chiar astazi am vazut un idiot trecand pe rosu. deci, in ciuda comentariilor altor forumisti sunt bucuros ce aceste controale.

la mai multe!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei