Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 feb 2009 - Anul XIV, nr. 42 (4028)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Minte bolnavă

La 20 de ani, arestat pentru că ar fi violat o bătrână în vârstă de 82 de ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Un tânăr în vârstă de 20 de ani, căsătorit, tatăl unui bebeluş în vârstă de 3 luni, a fost arestat preventiv, ieri după-amiază, fiind acuzat că a violat şi tâlhărit o bătrână care-i putea fi străbunică.

Fapta s-a petrecut în noaptea de luni spre marţi (16/17 februarie a.c.), la Dumbrăveni.

Marţi dimineaţă, poliţiştii din comună au fost alertaţi de o femeie că vecina ei, o bătrână în vârstă de 82 de ani, care locuieşte singură, a fost atacată în propria casă de un individ necunoscut, care o obligat-o să întreţină raport sexual, după care i-a luat toţi banii din casă.

Bătrâna le-a mărturisit poliţiştilor că s-a trezit dintr-o dată în pat cu un necunoscut, care i-a intrat în casă pe un geam. Respectivul a ameninţat-o cu moartea şi a violat-o pe bătrână, după care i-a cerut toţi banii din casă, aproximativ 200 de lei.

La scurt timp de la reclamaţia făcută la poliţie, la Dumbrăveni, a ajuns o echipă a Serviciului de Investigaţii Criminale care a coordonat cercetările.

Pe lista suspecţilor a fost trecut, la un moment dat, şi Ilie Daniel Eminovici, un tânăr în vârstă de 20 de ani, consătean de-al victimei. Surse din rândul poliţiştilor ne-au mărturisit că, în momentul când l-au chemat pe tânăr la audieri, tatăl acestuia a făcut scandal, reproşându-le anchetatorilor că-i suspectează fiul fără motiv.

Ilie Daniel Eminovici nega cu vehemenţă că ar fi implicat în această poveste, explicându-le oamenilor legii că nu are cum să facă aşa ceva, cu atât mai mult cu cât e căsătorit şi de aproximativ trei luni a devenit tătic.

 

Dus la detectorul de minciuni

Având anumite indicii, oamenii legii l-au întrebat pe Ilie Daniel Eminovici dacă are ceva împotrivă să fie supus testului poligraf, aşa-zisul detector de minciuni. Testul cu pricina a avut loc ieri, iar suspiciunile oamenilor legii s-au confirmat în momentul în care ofiţerul de la poligraf le-a spus că tânărul suspect nu spune adevărul atunci când neagă că ar avea legătură cu violul şi tâlhăria bătrânei.

După ce i s-a spus că a picat testul poligraf, Ilie Daniel Eminovici a început să-şi schimbe declaraţiile şi în cele din urmă a recunoscut că el a fost cel care a siluit-o şi jefuit-o pe bătrână.

Tânărul, susţin anchetatorii, a mărturisit că soţia îi era în spital, cu bebeluşul lor, şi în acea seară a dat peste cap mai multe păhărele de rachiu. El pune totul pe seama alcoolului, susţinând că nu are nici o explicaţie pentru ceea ce s-a întâmplat.

Ieri după-amiază, Ilie Daniel Eminovici a fost dus în faţa procurorilor şi mai apoi a judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă.

Tânărul a fost încarcerat în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La 20 de ani, arestat pentru că ar fi violat o bătrână în vârstă de 82 de ani.
 Vizualizări articol: 1244 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.78/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 9 voturi
La 20 de ani, arestat pentru că ar fi violat o bătrână în vârstă de 82 de ani3.859

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei