Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 aug 2008 - Anul XIII, nr. 185 (3866)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Monitorizare

Restricţia de construire pe versantul de Nord - Est ar putea fi ridicată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Restricţia de construire pe versantul de Nord – Est ar putea fi anulată curând, în baza ultimelor rezultate ale monitorizării activităţii acestuia, cu aparatură performantă.

Conducerea Primăriei Suceava a primit recent un raport încurajator referitor la deplasarea versantului de Nord-Est, realizat ca urmare a unui proiect de cercetare ştiinţifică, al Societatîţii de Studii Informatice Bucovina, în parteneriat cu alte două institute de cercetări şi finanţat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării.

“Măsurătorile care ne-au fost prezentate sunt pe o perioadă de aproape trei luni – mai, iunie şi trei sferturi din luna iulie. Din grafice rezultă deplasări practic nule, care indică stabilitatea taluzului pe perioada măsurată.  Practic, măsurătorile de până acum ne arată că versantul este stabil, dar tot mai dorim să mai facem nişte teste, înainte de a fi luată decizia de a se construi în zonă. Vom cere şi părerea unor experţi în geologie, în paralel cu prelungirea monitorizării pe încă o lună, adică finalul lunii iulie şi luna august, pentru că au fost condiţii meteo extreme şi este posibil să se constate vreo deplasare a versantului”, a declarat viceprimarul municipiului reşedinţă de judeţ, Viorel Seredenciuc.

Un nou raport de monitorizare a versantului de NE, care a fost consolidat cu fonduri primite de la Guvern dar şi alocate din bugetul local, va fi solicitat la sfârşitul lunii august, pentru ca în luna septembrie, în baza acestuia să fie iniţiat un proiect de hotărâre referitor la ridicarea restricţiei de construire.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Restricţia de construire pe versantul de Nord - Est ar putea fi ridicată.
 Vizualizări articol: 1283 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Restricţia de construire pe versantul de Nord - Est ar putea fi ridicată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bagati bagati trimis de
( 8 aug 2008, 11:49:33
Imi place ca se investesc 3-4 milioane de euro sa se ridice 5-6 blocuri turn si dupa aia noi platim 15 milioane sa le stabilizam terenul.

Asa se construieste in spatele liceului alimentar un turn cu 7 etaje. Din cate am inteles blocul ala a incepud deja sa se incline... Peste 3-4 ani la niste ploi mai zdravene sa vezi cate milioane o sa bage municipalitatea in consolidarea versantului respectiv.
1.1  RE: Bagati bagati trimis de
( 8 aug 2008, 19:53:06
Da,consolidarea versantului o sa se faca cu o firma a "derbedeilor" politici din Suceava,banii o sa vina de la buget sau de la UE,"tot asa si iar asa",cativa "trepadusi" se imbogatesc.Cine-i de vina?Evident,"derbedeul" de primar si "fripturistii" de la comisia de urbanism.
2.   Intrebare trimis de
( 8 aug 2008, 16:20:25
unde ceausescu a oprit constructiile pe motiv de alunecare ,construeste vaca de lungu o sa ramii in istorie ca dobitocul care a darimat suceava mare tolomac
2.1  RE: Intrebare trimis de
( 8 aug 2008, 20:02:54
Si unde-i intrebarea?
3.   FELICITARI pt primarul Lungu trimis de
( 8 aug 2008, 21:52:02
Ridicarea restrictiei de construire este o promisiune electorala si cred ca se va tine de cuvint.Sint f multe persoane care au teren in acea zona si nu li se permite sa construiasca desi s-au dat autorizatii de construire cu acordul mirzoilor. Iar tu VASILE care pui o intrebare de rahat mai pune mina pe carte analfabetule ca esti prost de habar nai sa inchegi o propozitie probabil esti un decretist ceausist facut cu paste fainoase si alocool.
4.   Intrebare trimis de VASILE trimis de
( 8 aug 2008, 22:06:33
Mai Vasile. Oare de ce esti atit de prost si scrii ceva de care mintea ta nu te ajuta.Pune mina pe carte si citeste Tinarul Leninist si Arici Pogonici si apoi posteaza comentarii.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei