Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 aug 2014 - Anul XIX, nr. 200 (5709)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


MOŢIune de cenzură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cică Piţurcă şi-a pus în cap să ne enerveze, ca întotdeauna, de data asta nu prin a ignora vreun jucător pe care toată lumea îl vrea la naţională, ci invers, prin convocarea unui indezirabil. Nu, nu e vorba de Cociş, ci de... Moţi! Dacă „bulgarul”, propus pentru cetăţenia de onoare la Razgrad, va juca sub tricolor pe Arena Naţională, va fi clar cel mai fluierat jucător român din istorie. Deşi, pe bune, ar trebui apreciat. Dacă era un fost jucător la Steaua, era ridicat pe piedestal de suflarea stelistă. Dar să lăsăm momentul de glorie al lui Moţi în gestiunea sa. Steaua a ratat, după nu ştiu cât timp, prezenţa în grupele Ligii, iar unii fac o tragedie din asta, delimitându-se, retrăgându-şi sprijinul. Să fim serioşi! Sunt cluburi cu potenţial şi nume la ani lumină de Steaua, care îşi trăiesc cu demnitate exilul. Unul dintre ele tocmai ce s-a cazat la un hotel de 3 stele din Giurgiu. Altul şi l-a tras antrenor pe van Gaal. Altele îşi vor completa sezonul intern doar cu modă, la Milano. Iar ziariştii de la gsp.ro, secţiunea expertă în a ridica mingi la fileu peluzărilor, enumeră nu-ştiu-câte motive pentru care Gâlcă ar trebui demis! Tocmai acum, când Steaua a redevenit prizabilă... Păi ce să facă Gâlcă, mai mult decât atât, când s-au vândut atâţia jucători DE BAZĂ, fiind aduşi în schimb doar Breeveld şi Lemnaru, plus Arlauskis, mutare logică?! Apoi, a mai trebuit să facă faţă şi prostiei lui Chipciu, care a luat un galben gratuit în tur, pe fondul frustrării de la ratarea penalty-ului, ca să nu mai vorbim de accidentarea lui Tănase. Sigur, poate că nu trebuia forţat, dar atunci cu cine să mai joci, de la mijloc în sus semăna deja a echipă secundă! I se mai impută şi înlocuirea lui Sânmărtean, dar a învăţat pe pielea lui de la Tata Puiu, declarat de presă cel mai bun antrenor român din istorie. Ştiţi cu cine termina România în teren meciul cu Argentina, 3-2 în ’94? Cu Gâlcă şi Papură, în locul lui Hagi şi Dumitrescu! Dar atunci n-am fost egalaţi pe final pentru că aşa a fost să fie. Steaua a luat un gol în ultimul minut dintr-o nimereală crasă: brazilianul ăla a dat cu lopata într-o minge care i-a venit în corp, n-a avut timp să se aşeze la minge ca tenismanii sau ca Zidane la voleul ăla, lovind inestetic, în criză de timp,însă asta nu înseamnă că nu poate rezulta o traiectorie splendidă. Duckadam spune că, dacă eşti Steaua, n-ai voie să iei un asemenea gol în minutul 90. Să mai lăsăm clişeele, că poţi să fii Bayern şi să iei dublu, în minutele 91 şi 93! În viaţă, pur şi simplu, mai vine şi rândul altora.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului MOŢIune de cenzură.
 Vizualizări articol: 1406 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
MOŢIune de cenzură5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei