Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 mai 2014 - Anul XIX, nr. 105 (5614)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Calcule în loc de goluri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nici n-a fost nevoie să mai iau în calcul rugăminţile / somaţiile lui Sandrinio de a scrie mai rar despre Real de Madrid, că ei înşişi m-au făcut să-mi piară orice chef de a mai comenta în vreun fel întâmplările cu totul bizare prin care au trecut în ultimele etape. Ei, acu', că tot veni vorba, nu mă pot abţine, şi ca atare hai să analizăm niţeluş ce se petrece în Spania fotbalistică de azi. Aşadar, până săptămâna trecută, titlul le-a vâjâit pe la ureche tuturor celor 3 echipe aflate în luptă, cel mai aproape de el afându-se Atletico, de mai multă vreme. Barcelona părea să fie însă într-o poziţie avantajoasă, având în vedere că în ultima etapă urmează să joace cu Atletico, chiar pe propriul stadion, de unde ideea că acest meci ar fi putut decide titlul. Iar o Barcelonă pusă în faţa unui „care pe care”, în mod normal n-ar putea rata ocazia. Însă, de vreo două săptămâni încoace, se petrec în Primera Division întâmplări parcă din zona crepusculară: Barcelona nu poate să treacă nici măcar de Getafe (al cărei punct smuls la Barcelona poate însemna chiar salvarea echipei şi implicit a lui „Guriţă”), Atletico ia bătaie cam fără să mişte de la o Levante căreia i se rupea-n paişpe dacă obţine 0, 1 sau 3 puncte în respectivul meci, iar Real ce-mi făcea în timpul ăsta? Probabil calcule, aşa cum am văzut şi la snooker, la Ronnie O'Sullivan, care aşa a şi pierdut titlul mondial: el n-avea grijă să bage bila-n gaură, ci calcula traiectoria pe care să-i ajungă bila albă pentru următoarea lovitură! Tot aşa, zic, şi Real de Madrid: calcula ce mai are de făcut în etapele următoare şi ce ar trebui să se întâmple la Barcelona – Atletico. ... Şi tot calculând, au uitat băieţii că mai au de băgat bila-n gaură, adică mingea în poarta Valenciei şi a lui Valladolid! Aşa că acum (ce zici, Sandrinio?) nu ne-a mai rămas, drept consolare, decât Champions' League!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Calcule în loc de goluri.
 Vizualizări articol: 1676 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Calcule în loc de goluri5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei