Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 mai 2014 - Anul XIX, nr. 105 (5614)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Onofrei: PSD împrumută România cu două milioane de euro pe oră, deşi se laudă cu creştere economică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim-vicepreședintele PDL Suceava, Orest Onofrei, candidat pe un loc considerat eligibil pentru Parlamentul European, consideră că atât creşterea economică, cât şi creşterea gradului de absorbţie a fondurilor europene anunţate de PSD nu sunt resimţite de reprezentanţii mediului de afaceri, care o duc din ce în ce mai greu. Orest Onofrei a declarat că mediul de afaceri este în momentul de faţă într-o situaţie disperată din cauza politicilor guvernamentale ale USL, luate în perioada în care PSD şi PNL guvernau împreună.

Onofrei a subliniat că astăzi, România se împrumută cu două milioane de euro pe oră, în condiţiile în care premierul PSD Victor Ponta a afirmat că nu se va împrumuta decât pentru investiţii şi niciodată pentru consum. „Astăzi nu vedem nici o investiţie. Totul e blocat. Dacă există creştere economică şi dacă există aşa o mare absorbţie de fonduri europene, cum se laudă Guvernul, iar mediul de afaceri nu beneficiază de nimic din acestea, întrebarea întreprinzătorilor este: Unde sunt banii?”, a spus prim-vicepreşedintele PDL Suceava.

Orest Onforei a subliniat faptul că această întrebare apare din ce în ce mai des din partea întreprinzătorilor privaţi, fiind cu atât mai justificată, cu cât Guvernul condus de Victor Ponta a impus 35 de noi taxe şi impozite. Prim-vicepreşedintele PDL Suceava a adăugat că până în prezent, actualul Guvern a împrumutat statul român cu suma de 14 miliarde de euro, însă doar pentru supravieţuire, şi nu pentru dezvoltare şi investiţii. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei: PSD împrumută România cu două milioane de euro pe oră, deşi se laudă cu creştere economică.
 Vizualizări articol: 2031 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Onofrei: PSD împrumută România cu două milioane de euro pe oră, deşi se laudă cu creştere economică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(10 mai 2014, 17:13:05
Slogan candidat alegeri europarlamentare 2014 : "UNDE SUNT BANIIIIIIII" !
2.   Ciuma politica. trimis de
(10 mai 2014, 18:18:48
Bre frumosule, de unde a avut guvernul bani ca sa-i imprumute statului roman 14 mld. euroi? Toti sunteti la fel ca ala din primul articol plus costumul si etichetele. Toti intr-o mocirla politica incepand cu base si terminand cu tonta. Prefer sa nu mai comentez nica de amu.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei