Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 feb 2011 - Anul XVI, nr. 33 (4631)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fără onoare

Bendeac i-a lăsat pe suceveni în „Puii lor...”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape o sută de suceveni care şi-au cumpărat bilete pentru spectacolul „Crimă la Howard Johnson”, de Ron Clark şi Sam Bobrik, au rămas aseară cu buza umflată.

Cu aproximativ 10 – 12 minute înainte de începerea spectacolului, protagoniştii piesei, actorii Mihai Bendeac, Emanuel Pârvu şi Diana Cavallioti au urcat în maşina de teren parcată în faţa Casei de Cultură Suceava şi au plecat în trombă, sub privirile stupefiate ale spectatorilor, care aşteptau să intre în sala de spectacol.

 

„Am fost luată prin surprindere”

Am încercat să-i întrebăm şi noi pe organizatori, pe membrii echipei tehnice, care, circa patru ore, au montat decorul pentru acest spectacol, oameni care nu fuseseră informaţi de plecarea „artiştilor”, ce s-a întâmplat, de fapt.

Directorul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, Rodica Brînză Gheghe, ne-a declarat că nu a fost anunţată de nimeni că spectacolul se anulează.

„Am fost luată prin surprindere. Vorbisem cu câteva minute mai devreme cu impresarul care i-a adus pe artişti la Suceava şi mi-a spus că actorii sunt la hotel şi vor ajunge la Casa de Cultură în jurul orei 18:30. Aşa s-a întâmplat. Au intrat prin culise în sala de spectacol, unde era deja montat decorul, au tras o privire şi, probabil, văzând că sala are 700 de locuri şi doar 60 vor fi ocupate.... li s-a făcut dintr-o dată rău. Nu-mi vine să cred. Am mai avut spectacole anulate, amânate, chiar întârzieri, dar să plece actorii cu câteva minute înainte de spectacol, după ce deja li se dăduse drumul în sală spectatorilor, este prea de tot. Mi se pare lipsă de respect. Mai ales că ştiau foarte bine câte bilete s-au vândut, pentru ce public vin la Suceava”, ne-a explicat directorul Rodica Brînză Gheghe.

 

„Actriţa Diana Cavallioti s-a simţit rău”

Deşi personalul tehnic, oamenii care au montat decorul spectacolului, ne-au spus că au fost luaţi şi ei prin surprindere de plecarea celor trei actori şi că nu le-a spus nimeni nimic, o regizoare de platou, jenată de situaţie, ne-a spus că „actriţa Diana Cavallioti s-a simţit rău şi la hotel, a avut vărsături, de aceea a venit mai târziu şi la sala de spectacol. Probabil, din acest motiv au fost nevoiţi să plece”. Întrebată de ce nu au rămas ceilalţi doi actori, Bendeac şi Pârvu, doar câteva minute, pentru a le explica spectatorilor situaţia creată şi pentru a-şi cere scuze, cum ar fi fost normal, femeia nu a avut nici un răspuns.

 

„N-au avut chef să joace”

Biletele pentru acest spectacol au costat 50 lei (40 lei – elevi, studenţi şi pensionari). S-au putut cumpăra şi bilete la jumătate de preţ (două persoane pe un bilet de 50 lei) pe rândurile T, Ţ, U, V, W, Z şi X (în spatele sălii). Cu toate acestea, Bendeac „nu a prins” la Suceava. Asta nu înseamnă că trebuia să procedeze în acest fel. Sunt actori mari care au jucat şi pentru un singur spectator. Au trecut, însă, acele vremuri.

Părerile celor câţiva spectatori care şi-au primit înapoi banii pe bilete au fost împărţite. Unii au spus că au venit special pentru Bendeac şi că regretă acest lucru, după ce actorul i-a abandonat înainte de spectacol. „Nu cred că i s-a făcut rău dintr-o dată. Dacă era aşa, sunau la 112, venea o Salvare, se intervenea de urgenţă. Nu credem că este vorba de aşa ceva. N-au avut chef să joace. Şi-au băgat picioarele, pe româneşte...”, ne-a spus Marius Chelar, care de-altfel, este un admirator al emisiuni „În puii mei”. Au fost şi voci care au înţeles situaţia şi ne-au declarat, că, dacă, într-adevăr, i s-a făcut rău unuia dintre actori, era normal să se anuleze spectacolul, dar că normal ar fi fost să li se ofere o explicaţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bendeac i-a lăsat pe suceveni în „Puii lor...”.
 Vizualizări articol: 1007 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 12 voturi
Bendeac i-a lăsat pe suceveni în „Puii lor...”2.8512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Aiurea trimis de
(10 feb 2011, 11:14:44
Eu personal n-as fi dat 50 de lei sa-l vad pe Bendeac cum rage ca o vita de la abator care e sacrificata. E suficient sa-l vad pe la televizor cum face ca o vaca ragusita si sa-l vad si pe scena, e prea de tot. Inainte imi placea de el, de la Mondenii, parca era mai calm, interpreta frumos, dar acum, l-a apucat nebunia: tipa, zbiara, uneori parca isi pierde vocea. Oricum dupa faza pe care a facut-o...nu cred ca mai are tupeu sa mai dea pe la noi.
2.   Tare de tot trimis de
(10 feb 2011, 11:31:18
Cum sa dai 50 de lei sa-l vezi pe ala ma ? Ce trebuie sa ai in cap sa-ti doresti sa-l auzi zbierand live ? E doar un personaj de duzina cu talent zero barat. Ala-i actor ? "In puii mei" - aia-i emisiune sa te uiti ca un om civilizat ? Vai de tara asta ... E mult 60 de spectatori pentru asa "actori". Vad ca si in articol ati scris ... "oameni care nu fuseseră informaţi de plecarea „artiştilor” ... " deci artisti in ghilimele. Aveti dreptate, nu-s artisti !
3.   Nici 10 lei... trimis de
(10 feb 2011, 11:58:26
n-as fi dat nici zece lei pt ala...mai bine merg la Radauti la gradina zoologicahappy
3.1  RE: Nici 10 lei... trimis de
(10 feb 2011, 16:43:13
buna asta daniela:))!
4.   Comentariu trimis de
(10 feb 2011, 14:25:50
e mai bine sa stea la Mondenii lui ... decat sa iasa in tzara ...RUSINEEEEEE
5.   4 lei biletul la zoo trimis de
(10 feb 2011, 19:12:23
ca sa vii la radaut te costa 30 de lei benzina si 4 lei biletul de intrare, si chiar vedeai ceva frumos, in ultima vreme si mie mi se pare ca incearca sa imite stilul lui dan negru, gesticuland mult si trecand ft zgomotos de la o stare la alta, in afara de asta cred ca ar fi fost mult mai ok ca un bilet la o piesa de teatru sa fie in jur de 10 lei din cel putin 3 motive.
1. publicul tanar sucevean nu e obisnuit sa participe la spectacole de teatru
2. zona sucevei in general e o zona saraca (si aici ma refer la majoritatea care locuiesc in zona, nu cei plecati peste hotare)
3, la pretul de 10 lei daca vindeau 500 de bilete ar fi avut un venit de 5000 lei in comparatie cu maxim 3000 de lei, bani incasati de la cei 60 de platitori
Pana si dealeri de droguri intai iti dau gratis, apoi la pret redus si cand ajungi dependent si nu mai poti fara drog iti iau mai mult decat iti poti permite
6.   Bendeac trimis de
(10 feb 2011, 19:50:38
Cine e Bendeac asta ??

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Cultural local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei