Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 nov 2010 - Anul XV, nr. 275 (4566)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Absolvenţii promoţiilor 2005 şi 2009, invitaţi să participe la un studiu despre piaţa muncii

Peste 100.000 de absolvenţi de învăţământ superior ai promoţiilor 2005 şi 2009 din 55 de universităţi de stat şi particulare din România vor fi invitaţi să participe la primul studiu privind legătura dintre studiile universitare şi activitatea desfăşurată după absolvire, realizat în România.

Studiul se adresează tuturor absolvenţilor din universităţile participante, pentru a obţine rezultate relevante la nivel de universitate, facultate şi chiar program de studii.

"Diversitatea universităţilor implicate este foarte ridicată: sunt instituţii de stat şi particulare, din toate zonele geografice, de la foarte mari la foarte mici şi care acoperă toate domeniile de studii", se arată într-un comunicat remis, duminică, agenţiei MEDIAFAX.

Invitaţia de participare va fi transmisă marţi absolvenţilor, prin utilizarea unor instrumente şi metode corelate cu cele europene şi realizate în colaborare cu un important centru din Germania, care realizează studii de acest tip - Centrul Internaţional pentru Cercetări în Învăţământul Superior (INCHER), din cadrul Universităţii din Kassel.

Proiectul pune la dispoziţia universităţilor o metodologie validată la nivel european, care le rămâne la dispoziţie pentru a putea fi utilizată în continuare şi pentru a contacta alte promoţii de absolvenţi.

Cei peste 100.000 de absolvenţi sunt rugaţi să completeze on-line un chestionar complex, dar accesibil, întrebările referindu-se la studiile absolvite, ocupaţie, salarizare, domeniul de activitate, propria evaluare a competenţelor dezvoltate pe parcursul studiilor, modul în care acestea au servit pentru obţinerea unui loc de muncă şi pentru rezolvarea problemelor de serviciu.

Studiul este realizat de către Unitatea Executivă pentru Finanţarea Învăţământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării şi Inovării (UEFSICDI) şi Consiliul Naţional pentru Finanţarea Învăţământului Superior (CNFIS), împreună cu universităţile participante şi se desfăşoară în cadrul proiectului "Absolvenţii şi piaţa muncii - Studiu naţional de monitorizare a inserţiei pe piaţa muncii a absolvenţilor din învăţământul superior", cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU 2007-2013).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Absolvenţii promoţiilor 2005 şi 2009, invitaţi să participe la un studiu despre piaţa muncii.
 Vizualizări articol: 1097 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Absolvenţii promoţiilor 2005 şi 2009, invitaţi să participe la un studiu despre piaţa muncii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei