Pentru a beneficia de un început perfect de sezon hibernal și pentru a oferi organismului un supliment de vitamina C, gastronomii francezi recomandă salata de portocale asezonată cu kiwi, informează linternaute.com.
Număr de porții – 4 persoane
Ingrediente:
4 portocale
6 fructe de kiwi
1 ceapă proaspătă
măsline negre
câteva boabe de struguri
ulei de măsline
oțet
piper și sare
Timp de preparare: 15 minute
Mod de preparare:
1. Decojiți portocalele, tăiați-le în rondele și așezați-le pe întreaga suprafață a platoului
2. Decojiți fructele de kiwi, tăiați-le în bucăți pe care le așezați peste bucățile de portocale
3. Curățați și tăiați ceapa în bucăți mici, presărate deasupra salatei
4. Presărați boabele de struguri
5. Decorați cu măsline negre
6. Asezonați cu câteva linguri dintr-un amestec preparat din ulei de măsline, oțet, piper și sare.