Ultimele știri


Joi, 8 martie 2007

Floare de colț

Succesul înregistrat de Logan MCV trebuie cultivat pe mai departe. La două luni de la debutul european al modelului autohton cu șapte locuri, Dacia a dezvăluit în cadrul Salonului Auto…

Din presa de altadata

„Omorât de o mână criminală” „A doua zi după Bobotează, locuitorul Gherasim Rusu din Ciocănești a fost găsit mort, în târla sa, pe muntele Runcul, aproape de apa Bistriței. Trupul…

Miercuri, 7 martie 2007

Cebiche de pescado

Ingrediente: – file șalău 200 g – țelină 100 g – ceapă 50 g – ardei gras 50 g – usturoi pisat 10 g Fileul de șalău se trage la…

„Te iubesc mămico, e ziua ta!”

La Muzeul de Istorie din cadrul Complexului Muzeal Bucovina va avea loc mâine, la ora 16:00, un mini-spectacol artistic cu genericul „Te iubesc mămico, e ziua ta!” susținut de copiii…

Recital la Muzeul de Istorie

În suita serilor muzicale găzduite de Muzeul de Istorie din cadrul Complexului Muzeal Bucovina Suceava, organizate în colaborare cu Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași, va avea loc mâine,…

TRISTĂ COMEMORARE

Aș spune chiar amarnic de tristă! În această săptămână de martie, acum un veac, la Botoșani cădeau primii morți ai răscoalei de la 1907. Scria Iorga: „Să-i ierte Dumnezeu pe…

Comentezi?!

Înainte de considerațiile post factum în ceea ce privește meciul de la Timișoara, mă împiedic de comentariul lui Cosmin Băleanu. Tot ce-am putut remarca la el de-a lungul timpului a…

Tratament dietetic contra alcoolismului

Dependența de alcool este considerată de medicina tradițională chineză ca fiind foarte asemănătoare cu dependența de droguri. De aceea, ținând seama de principiile energetice care guvernează o astfel de afecțiune,…

Nepătimirea sau starea nepătimașă

Nepătimirea e culmea spre care duce tot efortul nevoințelor și treptele tuturor virtuțior, dacă întreaga asceză are ca scop direct purificarea trupului și a sufletului de patimi. Nepătimirea nu este…

Mâncăruri de post

Chifteluțe cu morcovi Ingrediente: 700 g morcovi, 2 linguri gris, 3/4 pahar apă minerală, 2 linguri margarină, 2 – 3 linguri pesmet, 2-3 linguri făină, 3 linguri ulei, sare Mod…