6 porții – 20 minute + 2 h la frigider
-4 ouă
-4 linguri cașcaval ras
-300g telemea
-1 leg ceapă verde
-150g roșii mici
-4 linguri ulei de măsline
– câteva frunze de busuioc
– sare, piper
Spargeți ouăle și bateți-le bine 3 minute. Adăugați cașcavalul ras, sare și piper și mai bateți 3 minute. Din compoziția obținută prăjiți pe ambele părți 2 foi de omletă. Amestecați ceapa tăiată mărunt cu telemeaua sfărâmată cu furculița. Frecați amestecul cu o lingură de lemn până devine cremos. Ungeți foile de omletă cu acest amestec pus în strat uniform. Pe mijlocul foii așezați roșiile una lângă alta. Înfășurați omleta în jurul roșiilor, pentru a obține un rulou. Pentru aceasta vă puteți ajuta de o folie de bucătărie. Puneți rulourile la frigider pentru 2 ore. Scoateți rulourile răcite, eliminați folia și tăiați-le în bucăți de 3 – 4cm. Așezați bucățile de “sushi” cu tăietura în sus pe un platou pe care ornați-l cu frunze de busuioc și de ceapă verde.