„Fiecare să subscrie cât îi permite punga”
„Având în vedere marile serbări jubiliare ale liceului de băieți din Suceava, comitetul de inițiativă apelează la toți foștii elevi să-și trimită, cât mai neîntârziat, adresa spre a le putea trimite cecul poștal, care, completat cu suma ce fiecare va crede de cuviință, s’o subscrie și să fie apoi înapoiată imediat pe adresa liceului nostru. Ținem să le mai atragem atenția tuturor foștilor elevi că e o datorie de onoare ca fiecare să subscrie, cât îl lasă inima, dar mai ales cât îi permite punga”.
„Suceava”, Anul I, nr. 17-18, Mai 1935.
„Surprize la meciurile de fotbal”
„Fărănici un fel de discuție, fotbalul atrage pe terenurile de sport un mare număr de spectatori. E firesc acest lucru deoarece este un joc sportiv dinamic, spectaculos și frumos, dacă cei ce-l practică posedă un anumit bagaj de cunoștințe tehnice și tactice și au o pregătire fizică corespunzătoare. Publicul spectator aplaudă la scenă deschisă acțiunile spectaculoase ale jucătorilor de cîmp și ale portarilor, care, prin intervențiile lor, îmbină exerciții din atletism și gimnastică. O săritură spectaculoasă, un șpagat salvează de multe ori poarta de gol. Clubul Sportiv Orășenesc a luat inițiativa ca înainte și în pauzele meciurilor de fotbal să prezinte pe stadion exerciții de gimnastică la sol și la aparate, întreceri atletice. Îmbinarea celor trei ramuri sportive, fotbal, gimnastică și atletism într-un program reușit, armonios, este aplaudată de cei prezenți care doresc să întîlnească astfel de surprize la toate meciurile de fotbal”.
„Zori noi”, Anul XVIII, nr. 5106, Suceava, Miercuri 13 mai 1964.
„Ședința Oficiului Ținutal al Speculei”
„În ziua de 24 Martie 1940, la ora 5 jum., a avut loc la Rezidența Regală a Ținutului Suceava o ședință a Oficiului Ținutal al Speculei, sub președinția d-lui secretar general al Ținutului Suceava Dr. N. Lupu. Chestiunile principale care au făcut obiectul acestei ședințe sunt: problema vitelor și a cărnii, problema făini și a pâinii, problema lemnelor, problema uleiului și a untului, problema vagoanelor de transport pe CFR a acestor articole, chestiunea intensificării controlului pe teren. Problema vitelor și a cărni a fost studiată în amănunțime și sub toate aspectele, luându-se măsuri de asigurare a aprovizionării și consumului. S’a constatat că atât făina cât și pâinea se găsesc pe piață în cantitățile necesare și la prețurile fixate prin ordonanțele comunale. Aceeași situație se înregistrează și cu uleiul și untul”.
„Suceava”, Anul II, nr. 406, 26 Mai 1940.