Supă de roșii coapte



Supă de roșii coapte
Supă de roșii coapte

Ingrediente:
2kg roșii
8-10 cepe mici
200ml ulei de măsline
1 lingură zahăr
1 legătură busuioc verde
Sare, piper
Se taie mari roșiile și ceapa și se amestecă într-o tavă adâncă cu uleiul, sarea și piperul. Deasupra se presară zahărul și se dau la cuptor la 270°, până când se caramelizează ceapa. Se mai amestecă cu lingura și se lasă încă jumătate de oră la 170°. După ce se răcoresc se pasează în blender, se adaugă o cantitate egală de roșii crude pasate și ele în blender și se fierb împreună în clocot câteva minute. Se adaugă busuiocul fin tocat.



Recomandări

Cockteil…cu amor, umor și poezie. Dez-mahmureală (2)

David Saranga, fermecat de tradiții și bunătățile degustate, după ce a petrecut Paștele în Bucovina

Fostul ambasador al Israelului în România, David Saranga, a revenit în Bucovina, printre oameni dragi, alături de care a petrecut sărbătorile de Paște
Fostul ambasador al Israelului în România, David Saranga, a revenit în Bucovina, printre oameni dragi, alături de care a petrecut sărbătorile de Paște