Un echipaj de studenți ai Facultății de Inginerie Alimentară din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV) va reprezenta România la faza internațională a competiției „Ecotrophelia”, ce va avea loc la Paris, în perioada 19-20 octombrie 2014. Concursul are drept scop încurajarea creativității studenților în dezvoltarea unor produse alimentare eco-inovative, de calitate, destinate consumului uman și prietenoase cu mediul înconjurător. Produsul „TopIce Icecream” a câștigat premiul I, trofeul fazei naționale a competiției „Ecotrophelia” și dreptul de a reprezenta România la faza internațională a concursului. Echipa câștigătoare a locului I a fost formată din studenții Ionela Nechifor, Simona Iețcu, Ionica Coțovanu, Valentina Mancaș, coordonatori științifici fiind conf. univ. dr. ing. ec. Adriana Dabija și conf. univ. dr. ing. ec. Cristina Gabriela Constantinescu.
Studenți suceveni, la faza internațională a competiției „Ecotrophelia”
