Sergiu Iftodi pune din nou Suceava pe harta mondială a pizzei



Sergiu Iftodi pune din nou Suceava pe harta mondială a pizzei
Sergiu Iftodi pune din nou Suceava pe harta mondială a pizzei

Sergiu Iftodi, managerul pizzeriei Industrial Pizza din Suceava, continuă să ducă numele Sucevei pe harta mondială a pizzei. După participarea la Campionatul Mondial de Pizza, desfășurat în aprilie la Parma (Italia), unde a obținut locul 113 din 356 de pizzaioli veniți din 55 de țări, talentatul pizzar sucevean se pregătește acum pentru o nouă provocare internațională.

Pe 30 și 31 octombrie, Sergiu Iftodi va reprezenta din nou Suceava la Campionatul Internațional de Pizza, competiție la care va concura la trei categorii: “Pizza clasică”, “Pizza napoletană” și “Pizza team”.

De această dată, el va face parte dintr-o echipă de elită – “Pizza Team” – alături de câștigătorul locului 3 mondial la Parma 2025 (categoria pizza în tavă) și câștigătorul locului 2 la Campionatul internațional ediția 2024 (categoria pizza napoletană). Un parteneriat care promite o prezență puternică și spectaculoasă la eveniment.

Cu o experiență de 21 de ani în arta pizzei, Sergiu Iftodi este apreciat pentru pasiunea, disciplina și respectul față de tradiția italiană autentică. Sub îndrumarea sa, Industrial Pizza a devenit un reper pentru iubitorii de pizza artizanală din Suceava – un loc unde gustul autentic italian se împletește cu dedicarea și priceperea unui adevărat maestru pizzaiolo.

Sergiu Iftodi pune din nou Suceava pe harta mondială a pizzei
Sergiu Iftodi pune din nou Suceava pe harta mondială a pizzei

„Pentru mine, fiecare competiție este o nouă ocazie de a învăța, de a evolua și de a duce mai departe munca mea – o muncă făcută cu drag, zi de zi, în fața cuptorului”, a declarat Sergiu Iftodi, cu modestia care îl caracterizează.

Sergiu Iftodi pune din nou Suceava pe harta mondială a pizzei
Sergiu Iftodi pune din nou Suceava pe harta mondială a pizzei

Mai nou, Sergiu Iftodi s-a înscris și la USV, pentru a aprofunda cunoștințele în domeniul în care s-a perfecționat continuu: ”Am ales să urmez Facultatea de Inginerie Alimentară pentru că îmi doresc să înțeleg mai bine partea științifică din spatele meseriei mele – procesele care stau la baza unui aluat perfect, reacțiile chimice și biologice ce transformă materia primă într-un produs de calitate.

Sergiu Iftodi pune din nou Suceava pe harta mondială a pizzei
Sergiu Iftodi pune din nou Suceava pe harta mondială a pizzei

Cred că gastronomia și știința alimentară merg mână în mână. În meseria mea, precizia și pasiunea sunt la fel de importante ca și cunoștințele tehnice.

Sunt convins că studiile de aici mă vor ajuta să duc mai departe arta pizzei, dar și să contribui, prin experiența mea practică, la o legătură reală între teorie și aplicare în domeniul alimentației”.

Industrial Pizza vă invită să savurați preparatele autentice semnate de Sergiu Iftodi, disponibile chiar în inima orașului, în spatele stației din Centru, sau la comenzi.
Pentru rezervări și livrări, sunați la 0740 803 801, vizitați www.industrialpizza.ro ori accesați linkurile de pe paginile oficiale de Instagram și Facebook – Industrial Pizza.

Sergiu Iftodi pune din nou Suceava pe harta mondială a pizzei
Sergiu Iftodi pune din nou Suceava pe harta mondială a pizzei
Sergiu Iftodi pune din nou Suceava pe harta mondială a pizzei
Sergiu Iftodi pune din nou Suceava pe harta mondială a pizzei


Recomandări