Restaurantul Venezia din centrul municipiului Suceava a organizat, joi seară, în parteneriat cu Selgros Cash&Carry – unul dintre cei mai importanți actori de pe piața de retail din România – și doi dintre principalii jucători din businessul cu vin și bere – Vincon Vrancea și Ursus – o seară românească în cadrul căreia participanții au fost invitați la o aventură culinară, cu bucatele și voia bună de odinioară. Pe lângă mâncărurile și băuturile gustoase, organizatorii le-au oferit sucevenilor interesați de folclorul tradițional momente de neuitat în compania unor artiști apreciați, care le-au încântat privirea și auzul. Toți cei prezenți joi seară la restaurantul din inima Sucevei au avut parte de un meniu specific, care a cuprins platouri reci cu mezeluri de casă, brânzeturi și crudități, dar și platouri calde cu ceafă și costiță la grătar, cârnăciori, tochitură, sarmale, completate cu mămăliguță, cartofi țărănești, scrijele, smântână, mujdei și murături. Răsfățul a continuat cu un desert savuros alcătuit din clătite la cuptor, tocinei, papanași și măr copt.
Atmosferă tradițională Spectacolul culinar a fost intercalat de momente artistice susținute de Ansamblul de Copii și Tineret ”Balada Bucovinei”, Angelica Flutur, Sorin Filip, Lucica Păltineanu, Leonard Zamă, Ionuț Țanța, Elena Simionesei Chitic și Cătălin Sîrbu.
Sucevenii prezenți la evenimentul organizat împreună cu Selgros au avut ocazia să intre în ritmul dansului și cântecului popular românesc, alăturându-se artiștilor.
Distracția, care a început în jurul orei 19.00, s-a prelungit până târziu în noapte, timp în care publicul a savurat atât preparatele și băuturile tradiționale, cât și momentele artistice.





