Reteta

Salată de primăvară cu brânză feta



Salată de primăvară cu brânză feta
Salată de primăvară cu brânză feta

Pentru a prepara această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • o salată verde
  • 2 legături de ridichi de lună
  • o legătură de ceapă verde
  • 2-3 roșii (opțional)
  • 1-2 linguri cu ulei de măsline presat la rece
  • o lingură cu suc de lămâie proaspăt stors
  • 100-150 g de crutoane
  • 250 g de brânză feta.

Salata se spală bine, se zvântă și se taie fâșii subțiri sau se rupe cu mâna și se pune într-un bol încăpător.
Ridichile bine spălate se taie rondele și se pun peste salată. Ceapa verde se taie rondele nu prea mici și se adaugă în bol. Roșiile se taie felii sau, dacă folosiți roșii cherry, în jumătăți sau sferturi.
Brânza se taie cuburi sau se fărâmă cu mâna peste salată. Se adaugă crutoanele, suc de lămâie și ulei de măsline și se amestecă.
Salata se poate mânca simplă, ca atare sau drept garnitură.
Poftă bună!



Recomandări

David Saranga, fermecat de tradiții și bunătățile degustate, după ce a petrecut Paștele în Bucovina

Fostul ambasador al Israelului în România, David Saranga, a revenit în Bucovina, printre oameni dragi, alături de care a petrecut sărbătorile de Paște
Fostul ambasador al Israelului în România, David Saranga, a revenit în Bucovina, printre oameni dragi, alături de care a petrecut sărbătorile de Paște