Carne vită cal I
Ceapă
Castraveți în saramură
Porumb
Maioneză
Smântână frișcă
Ketchup dulce
Oțet 9º
Zahăr
Sare
Piper
Cașcaval
Carnea de vită se fierbe după care se scoate într-un vas cu apă rece și sare
Ceapa tăiată cuburi se marinează cu oțetul, zahărul și sarea timp de 20 de minute.
Castraveții se curăță de coajă și semințe și se taie cuburi
Se prepară sosul de coctail amestecându-se frișca, maioneza și ketchup
Se taie și carnea tot cuburi, se amestecă cu celelalte ingrediente, se adaugă porumbul din conservă și se omogenizează cu sosul de coctail.
Se așează în bol și se servește cu cașcaval ras deasupra
Se poate înlocui carnea cu piept de pui și cașcavalul cu cel afumat
Bucătar Sorin Băeșu


Reteta zilei este oferita de Picollo Mondo
