Rulouri la grătar



Rulouri la grătar
Rulouri la grătar

4 porții – 60 minute

  • 4 ardei grași mari roșii
  • 4 felii de șuncă REINERT
  • 200g brânză mozzarella
  • 2 ouă fierte tari
  • 8 frunze de busuioc
  • 80g cașcaval -± sare, piper

Se coc ardeii, se presară cu sare și se acoperă 10 minute, apoi se curăță de pieliță. Se scoate cotorul și se taie fiecare, în așa fel încât să se obțină o “foaie” dreptunghiulară. Pe fiecare “foaie” de ardei se pune câte o bucată de șuncă REINERT. Peste aceasta se presară cubulețe de ou fiert și cubulețe de brânză mozzarella. Radeți peste ele cașcaval, puneți câte 2 frunze de busuioc și rulați “foaia” de ardei prinzând cu o scobitoare ruloul format. Astfel pregătite rulourile se stropesc cu ulei de măsline înainte de a fi puse pe grătar.